skip to Main Content

Havde jeg ikke fået hjælp fra Elena, havde jeg siddet fast i mine gamle mønstre og skabt de samme gamle resultater

Du skal vælge Elena som din hjælper, hvis du virkelig gerne vil have nye resultater i dit liv.

Har fået renset ud i blokeringer i min krop
Mit problem var at jeg sad fast. Jeg følte at jeg ikke kunne nå længere i min udvikling med knolden. Jeg vidste intuitivt, at der skulle noget kropshealing ind, så jeg kunne få renset ud i de blokeringer, der ligger i min krop.

Nu føler jeg mig meget grounded, rolig og tillidsfuld. Der skal mere til at slå mig ud. Og jeg begynder at se nogle sammenhænge i mine mønstre, som jeg ikke har kunnet se før.

Klarheden gør jo så, at jeg kan handle anderledes end jeg har gjort indtil nu og dermed få nye resultater i mit liv.

Havde jeg ikke fået hjælp fra Elena, havde jeg siddet fast i mine gamle mønstre og skabt de samme gamle resultater – som jeg jo var super træt af.

Jeg ville fortsat forsøge at klare det hele selv henover de næste 10 år uden at komme en skid videre eller tættere på det jeg drømmer om. Det ville have taget så meget fokus for mig at skulle fjerne de forhindringer selv med hovedet, at det ville have gået udover min familie og min business.

Jeg har skudt genvej
Jeg føler faktisk at jeg har skudt genvej – no bullshit. Det er ikke lige behageligt, når behandlingen står på, men resultatet er sgu intet mindre end fantastisk:

Elena har hjulpet mig til at slippe en masse skyld og skam.
At mærke mine behov og mine grænser tydeligt.
At mærke min indre gps – hvad har jeg lyst til og hvad har jeg ikke lyst til.
Jeg er blevet meget bedre ven med min krop. Elsker den højere end nogensinde før.
Jeg har sluppet frygt og kontrol. Fået mere kærlighed til mig selv og mine omgivelser.
Jeg har fået større omsorg for mig selv og overbærenhed over for det jeg før hen ville dunke mig selv oven i hovedet med.
Jeg har fået mere frihed og glæde.
Jeg skal ikke tage mig så meget af alle de andre mere. Nu kan jeg tage mig af mig selv.

Elena ved hvad jeg har brug for
Elena er dybt intuitivt og ved, hvad jeg har brug for også selv om jeg ikke selv ved det. Elena har en dyb forståelse for, hvordan kroppens signaler, følelser, gamle traumer, mønstre og overbevisninger hænger sammen.

Det gør at uanset om vi arbejder på et kropssymptom, en hverdagsudfordring eller et spirituelt spørgsmål er der altid sammenhæng og ro på.

Vi skal ikke fixe lidt her og lidt der. Uanset hvilken vinkel mit stof kommer op på, så ved jeg at resultatet bliver det samme – nemlig mere frihed, glæde og overskud til mig.

Elena er skarp, ligetil og uden bullshit. Man får ikke lov til at gemme sig nogen steder – Betinna

Betinna Meike Larsen
Back To Top