skip to Main Content
Sådan Sikrer Du Julefreden Uden At Miste Dig Selv

Sådan sikrer du julefreden uden at miste dig selv

Julen er hjerternes fest, og heldigvis har mange af os rigtig meget at glæde os over i den søde juletid.

Men for lige så mange sætter julen modstridende følelser i spil og udfordrer os i at holde fast i os selv ift. vores omverden og diverse traditioner, standarder og forventninger.

Her kan det være relevant at gøre noget andet, end vi plejer for at sikre julefreden uden at miste os selv.

Det handler nemlig ikke om de andre eller om relationen til vores omverden men som med så meget andet om relationen til os selv.

Når vi er klar på, hvad vi har brug for, hvad der føles sandt for os, nærende for os og skaber julefred og i det hele taget ro og balance inden i os, så bliver det SÅ meget mere tydeligt for vores omverden, hvordan de skal navigere i forhold til os.

Omvendt, så oplever vi, at alt og alle går over vores grænser og tapper på vores energi, når vi ikke er klar på hvad der er sandt og nærende for os og ikke holder fast i os selv, før vi begynder at fokuserer vores energi ind i alle andre.

Man kan også sige, at vi ved at sætte os selv i højsædet i denne søde juletid, skaber vores julefred indefra og ud til inspiration og glæde for vores kære og vores omverden.

Hør med og vær med på en øvelse, du kan bruge til at vende energien rundt, så det bliver lettere for dig at mærke ind i, hvad du har brug for – og begynde at skabe og tiltrække her fra i stedet for at forsøge at navigere efter din omverden, som måske har samme udfordring som dig og derfor lader sig diktere af andres forventninger, traditioner og standarder i denne søde juletid.
 

 
Husk at være sød ved dig selv og at Rom ikke blev bygget på én dag. Hvis du vil skabe varig forandring indefra og ud ad kroppens vej, tager det tid og masser af praktisk øvelse, men jeg lover dig, at det er det hele værd.

Du kan også blive medlem af mit online Helates Univers, hvor jeg i december netop uddyber temaet om at skabe julefred indefra og ud fra vores indre GPS med afsæt i mine personlige erfaringer, og følger temaet op med en live Helates Master Class 21/12.

Jeg ønsker dig en sød og fredfyldt december!

Kærligst
Elena

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Og få mere inspiration til hvordan du via kroppens vej kan skabe flow i dit liv.
Har du brug for et kærligt løft hjem i dig og fri af dine blokeringer?

Har du brug for et kærligt løft hjem i dig og fri af dine blokeringer?

Min krops session er til dig, der ønsker hjælp til at få sluppet årsagen bag ex. stress, smerter, drænende relationer, manglende flow i din karriere, din forretning eller dit liv. Sessionen kan foregå online eller live.

Vil du være din egen og andres ledestjerne med din krop som GPS?

Vil du være din egen og andres ledestjerne med din krop som GPS?

På mit 4 ugers transformerende online forløb for ledestjerner guider jeg dig hjem i dig og til bedre kontakt med din indre GPS, så du kan blive en mere autentisk og lysende ledestjerne for dig selv og for andre.

Vil du lære at folde dit egt og andres potentiale ud ad kroppens vej?

Vil du lære at folde dit egt og andres potentiale ud ad kroppens vej?

På Helates Body Master Uddannelsen lærer du at afkode kroppen og skabe dyb og varig forvandling med en komplet værktøjskasse i kroppens forunderlige univers. Du bliver certificeret Helates Body Master.

Er det tid til et boost hjem i dig og din krop - og til fornyet energi?

Er det tid til et boost hjem i dig og din krop - og til fornyet energi?

Så er mine Helates retreats med masser af healing, bevægelse, forkælelse og lækkerhed indefra og ud på alle planer en unik mulighed for dig. Du kan vælge mellem mine 2 årlige 3 dages retreats og mit mini retreat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top