skip to Main Content
Sådan Justerer Du Din Tiltrækningskraft Via Kroppen

Sådan justerer du din tiltrækningskraft via kroppen

Alt har en vibration – også din KROP!

Og derfor kan vi også bruge vores krop som genvej til at blive mere magnetisk for at tiltrække dét, der nærer os allermest.

November måneds tema i mit online Helates Univers er ‘Din krop & Magnetisme’, som jeg selv har arbejdet så meget med, at jeg nu føler mig klar til at dele mine indsigter, og i denne video deler jeg med dig, hvordan du kan justere din tiltrækningskraft via kroppen.

Kroppen er vores ultimativt hurtigste genvej til at højne vores vibration og øge vores tiltrækningskraft for alt dét, der nærer os allermest, så vi ikke længere behøver at hive os selv op ved hårrødderne og konstant forsøge at løfte vores vibration udefra.

Hør, hvordan du kan vitalisere din krop indefra og ud, så du kan højne din vibe lige nu og her og på den længere bane og tiltrække mere af dét, der er et match til dig og som yderligere øger din magnetisme for alt dét, der føles godt for dig og din kære krop.

Du er naturligvis også velkommen i Elenas Helates Univers, hvis du vil have tag i det fulde månedstema og flere kropslige genveje samt adgang til et lukket fællesskab og personlig mentoring fra mig til mere flow og frihed i din krop og dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top