skip to Main Content

Få hjælp til at heale årsagen bag smerten i din krop eller dit liv – online eller live

Kroppen husker alt og har sit helt eget sprog, så hvis vi synes, at vi har prøvet en hel masse for at slippe fri af en tilbagevendende udfordring, begrænsende overbevisninger og gamle, selvsaboterende mønstre og vaner, som stadig udfordrer os kropsligt eller i vores liv, så har vi ikke helt sluppet årsagen bag.

Her kan jeg hjælpe dig ved at afkode kroppens sprog og den virkelige årsag bag dit symptom, din ubalance eller udfordring – og heale den via kropsterapi på min briks eller online via kropsarbejde (guidet Helates), der åbner flowet i din krop og giver dig adgang til at mærke dét, du har lukket ned for, som skal heales. Vi kan nemlig kun heale dét, vi er klar til at mærke, og derfor er det ikke alle, der er klar til at gå kroppens vej.

Min krops session er især til dig, der har brug for hjælp til at slippe nogle af de udfordringer, jeg selv har kæmpet med igennem mit liv, eksempelvis stress, smerter, lavt selvværd/mindreværd, spiseforstyrrelse og/eller gerne vil skyde genvej til mere energi, glæde, gnist, balance og flow i din krop, din forretning, karriere eller dit liv.

Sessionen kan foregå online via Skype eller i mine skønne lokaler i Egedal Centret. Du kan booke en enkeltstående krops session efter behov eller et forløb med 3 sessioner.

  • Sidder du fast, er du træt af at kæmpe med de samme udfordringer eller ønsker du bare mere flow og frihed i din krop og dit liv?
  • Døjer du med ex. stress, smerter, lavt selvværd/mindreværd, angst, spiseforstyrrelse, relationen til dig selv, din krop eller andre?
  • Har du brug for hjælp til at heale den virkelige årsag til, at du ikke er dér, hvor du gerne vil være eller kan skabe dét, du ønsker at skabe?
  • Er du klar til at skyde genvej ud af dine blokeringer, så du kan leve det liv, du er sat i verden til at leve?

Så vil jeg elske at give dig et kærligt løft med min dybt transformerende krops session.

I sessionen guider jeg dig til at få adgang til de følelser, der ligger til grund for din blokering, og komme tilbage i flow, der hvor du er mest udfordret lige nu.

Sessionen henvender sig både til privat personer og professionelle hjælpere for andre, der er klar til dyb healing og transformation indefra og ud.

Med en krops session får du: 

  • Min personlige hjælp til at aflæse din krop og spotte ind i den virkelige årsag bag din blokering, uanset hvor du sidder fast
  • Vitaliseret og healet din krop og dit liv indefra og ud fra dét sted, du sidder fast og ikke selv har adgang til at mærke, hvorfor eller hvordan du kommer videre
  • Et effektivt løft hjem i dig og fri af dét, der stopper dig lige nu og her i at leve dit liv som den bedste version af dig
  • Fornyet kontakt med din krop, essens og indre GPS, så du får lettere ved at mærke, hvad der er sandt for dig

Praktiske oplysninger

Sessionen starter med en snak om, hvor du sidder fast eller hvad du tumler med af stort og småt.

Via dit åndedræt, din krop og dét, du fortæller mig, spotter jeg ind i den røde tråd og dén reelle årsag til dine udfordringer.

Jeg guider dig til at tune ind i følelsen bag din blokering og skabe adgang til at heale den.

Hvis sessionen foregår live i mine skønne lokaler, afsluttes den med intuitiv og kærlig kropsterapi på briksen min, der understøtter din process.

Hvis sessionen foregår over Skype, guider jeg dig blødt og kærligt til at lande i et nyt lag i dig og din krop via guidede Helates krops øvelser.

Sessionen varer ca. 90 minutter.

Sessionen kan bookes som en enkeltstående session eller som et led i et forløb på 3 sessioner, der skal anvendes inden for 4 måneder fra købsdato.

Prisen per session er 1.350 kr.

Du kan spare 400 kr. ved at booke et forløb med 3 sessioner, der også kan betales i 3 rater med en måned imellem.

Det siger kunderne om Elenors (tidl. Elena) krops sessioner

Alle burde smutte en tur forbi Elena, når de sidder fast - det gør jeg!

Fremover smutter jeg forbi Elena, når jeg er 'stucked'

Hvis du har blokeringer eller følelsen af igen og igen 'at banke hovedet mod muren', så skal du lade Elena hjælpe dig.
Hun er umanerlig dygtig til at spotte ind i hvad end, som stopper dig og hjælpe dig med at slippe det.
Hver gang jeg kan mærke jeg er 'stuck', så smutter jeg i hvert fald fremover forbi Elena, og jeg kan anbefale det samme til alle andre, der har brug for at slippe gamle traumer, mønstre og følelser, som spænder ben for dem.

Jeg sad fast i frygten for at tage mig selv og mine behov alvorligt

Inden jeg kom til Elena, sad jeg fast i en frygt for at tage mig selv og mine behov alvorligt. Derfor havde jeg brug for at komme ned i kroppen og mærke hvad der blokerede for det. Og da Elena har en særlig tilgang til kroppen og en autencitet, som jeg og helt vild med, var jeg overbevist om, at hun kunne hjælpe mig.
Jeg kan stå stærkere i mig og i mine behov og både mærke og udtrykke dem klarere, og nu ved jeg også præcis hvordan jeg skal arbejde med min krop, når jeg mærker at jeg er ude af integritet.

Elenas krops sessioner er særlige fordi hun selv har udviklet sine metoder

Elena har et skønt nærvær og er super dygtig til det hun laver. Fordi hun selv har skabt de metoder hun bruger, er det en utrolig kærlig og autentisk oplevelse at være hos Elena. Hun er knivskarp og spotter meget hurtigt ind i de præcise blokeringer i kroppen, hvorefter hun hjælper med at få dem til at slippe.

Jeg føler mig altid lettere og mere hjemme i mig efter en krops session med Elena 

Efter en session med Elena føler du dig meget mere hjemme i dig selv, og så får du samtidig kropsøvelser, så du kan arbejde videre derhjemme. Og som en bonus er Elena super skøn, ærlig og utrolig dejlig at være sammen med. Man går fra Elena med et lettere hjerte, lettere sind og en lettere følelse i kroppen.

Jeg kan anbefale Elenas til ALLE, der sidder fast og ønsker mere flow 

Hvis du har blokeringer eller følelsen af igen og igen 'at banke hovedet mod muren', så skal du lade Elena hjælpe dig. Alle burde i virkeligheden komme forbi Elena.

Camilla Schou Andersen

Jeg opdagede et opslag på facebook lige som jeg skulle til at søge efter hjælpe til mine knæsmerter og faldt så over dig 😉
Og selv om vi slet ikke har arbejdet med mine knæ i vores online session over Skype, så har jeg faktisk haft mindre smerter i mine knæ siden. De er så begyndt at komme tilbage langsomt igen...
Den største forskel efter vores online session er, at nu kan jeg se mine udfordringer på en anden måde.
Jeg er blevet bekendt med muligheden for at heale mig selv, hvilket er en kæmpe ting for mig, da jeg førhen har følt at jeg var afhængig af hvordan mine relationer var, førend jeg troede mine fysiske smerter forsvandt. Nu kan jeg se, at healingen af mine knæ og mine relationer skal ske inde fra mig.
Jeg har ikke prøvet så mange andre der arbejder med det samme emne som Elena gør. Men jeg oplever mig virkelig mødt i der hvor jeg er. Samtidig med hun lytter og er rosende. Hvilket er noget der får en selv til at tro på ændringen er lige ude foran døren.
Jeg vil helt sikkert anbefale Elena til andre, jeg kender som har smerter i kroppen og har også allerede nævnt det overfor en veninde.
Jeg vil bare virkelig sige tag for at udvide og åbne mit sind indenfor min krop.

Camille Christensen

Jeg blev fanget af din energi, dit sprog, dine refleksioner, der er med til at forstyrre mig på den allerbedste måde, så jeg får bredt billedet eller historiefortællingen mere ud og set/mærket det på en anden måde. Og så bookede jeg min 1. session.
Jeg er kommet mere i kontakt med mig, min kerne og fået rusket op i mine gamle forestillinger. Jeg ved nu at jeg selv har skabt mine begrænsninger, jeg ved hvorfra de udspringer og jeg er i gang med at give slip på det samtidig med at jeg glæder mig selv med de aktiviteter som jeg gerne vil mere af.
Jeg har fået hævet min energi op til hvor jeg kan hente mere fremfor at være et sted hvor jeg tidligere blev drænet fuldstændig.
I forhold til arbejde ved jeg, at jeg skal noget andet men at jeg endnu ikke er klar. Bare at tillade den tanke har bragt ro i mit sind samtidig med at jeg bærer håbet for at jeg tager springet til noget helt andet, når jeg er klar.
Rent kropsligt kan jeg mærke at jeg åbner op for andre mennesker og for livet. Fysisk med en opmærksomhed på solar plexus, når jeg skærmer af for andre og for mig selv. Det er tydeligt at mærke når jeg lukker i og også når jeg åbner op.
Måden hvorpå du både tager udgangspunkt i det jeg siger og i læsningen af min krop samtidig med at du behandler de steder som trænger til støtte, til at blive løftet og healet, gør en stor forskel for mig.
Som personlig hjælper er du nærværende, lyttende, empatisk, ærlig, inspirerende, fantastisk, modig, klog, hel.
Og så giver dine refleksioner og eksempler stof til eftertanke samt inspirerer mig til at modtage mere hjælp.

Lene Kattrup Zoëga

Sessionen med dig var til stor gavn for mig!
Du ser igennem mig. Jeg har været vant til at kunne snyde både terapeuter og andre mennesker med et "jeg har det godt" eller andet.
Du så lige igennem og derfor mødte du mig faktisk, hvor jeg var. I modsætning til at møde mit skuespil, som er overfladen, gik du ned til mig, og hjalp derfra. Kan mærke det helt ind i maven, når jeg tænker på det. Og en del af det, jeg lever for, er de oplevelser, der når helt ind i mig. Mange bliver på overfladen, og dem, der når helt ind, får livet til at føles som en leg i stedet for som en lidelse.
Vejrtrækningøvelser har jeg haft et anstrengt forhold til i nogle år. Synes de har været angstprovokerende og ikke givet noget.
Men den Helates øvelse, jeg lavede med dig, var anderledes. Den kunne tydeligt mærkes og har åbnet noget i mig. Den har også gjort, at jeg nu har gavn af andre åndedrætsøvelser.
Det bedste er, at du hjælper mig fra hvor jeg er. Jeg vil gerne væk fra hverdagens skuespil og hen i ægthed, og har svært ved at skelne efter mange år med skuespil. Men når noget ægte rammes, som du gjorde, kan det tydeligt mærkes og det er FANTASTISK! Du hjælper fra, hvor jeg er, og ikke fra hvor jeg fortæller, jeg er. Det er jeg taknemmelig over.
TUSIND tak for din kærlige guidning <3

Helates By Elena Helina
Jeg har svært ved at sætte præcise ord på hvad det er Elena kan, men det hun gør virker. Jeg kom til hende meget fustreret over en arbejdssituation, og med hendes skarpe intuition spottede hun straks at det handlede om noget helt andet. Hun er utrolig omsorgsfuld og ærlig, kombinationen af de to ting gjorde at jeg hurtig åbnede op og med ét landede dybe erkendelser.
Efter vores samtale kom jeg op på briksen hvor hun kropsligt arbejdede videre med det vi havde talt om.  Den måde hun kombinerer krop og sind på er meget unik, og da jeg gik derfra følte jeg mig optimistisk og fyldt med livsappetit. Når jeg siger, at det hun gør virker, så måler jeg det på de resultater jeg har haft efterfølgende.
Jeg reagerer helt anderledes i de situationer, som før var mine svagheder, og med ét formår jeg at stå stærkt i mig selv og hive min power hjem. Der er sket SÅ meget med mig efter behandlingen for mindre end tre uger siden. Det er som om jeg kan mærke mig selv, mine ønsker og længsler meget bedre, og (meget vigtigt) så er jeg begyndt at handle på det. Min modstand på at handle på mine behov er næsten forsvundet. Det er virkelig vildt!
Jeg kan på alle måder anbefale Elena som kropsbehandler, hun er virkelig dygtig, omsorgsfuld og intuitiv utrolig skarp.
Isabelle Rodrigues
Back To Top