skip to Main Content

Slip dig selv fri i din krop og få flow i dit liv med Helates metoden

Helates metoden er en unik genvej for dig til at bruge din krop til at slippe dig selv fri i din unikhed, så du kan leve dit liv fra dit fulde potentiale og gøre den forskel for andre og i verden, som du drømmer om.

Helates metoden til flow og frihed indefra og udVia guidede øvelser kombineret med en bevidst vejrtrækning, der balancerer det feminine og det maskuline får du adgang til at mærke de følelser, behov og dele af dig, som du har lukket af for igennem livet.

Helates er ikke bare en intuitiv, sjov og nydelsesfuld bevægelsesform, som jeg oprindeligt har udviklet med afsæt i min undervisning som certificeret Pilates instruktør og videreudviklet igennem min egen healings rejse og arbejdet med mine kunder igennem de sidste mange år.

Det er også en måde at leve dit liv indefra og ud fra din krops GPS, uanset om det handler om, hvordan du spiser, hvordan du behandler din krop, hvordan du relaterer til og kommunikerer med din omverden, hvordan du driver din forretning eller forvalter din karriere og udlever dit livsformål.

Helates handler i høj grad om at lytte til din krop og hvad der føles sandt for dig, og tage ansvar for at handle på dét, der leder dig dybere hjem i din essens og understøtter dig i at leve dit liv som den bedste version af dig.

Kroppen er et spejl på vores flow i livet

Vi kan kun heale det vi kan mærke, og derfor er Helates så effektivt til at skabe adgang til dyb healing indefra og ud.

Kroppen og vores kropslige ubalancer afspejler, hvordan vi bevæger os igennem livet.

Oplever vi smerter, stivhed, ømhed, sammenfald, skævhed, depoter eller steder på kroppen, som vi har modstand på at vise frem og indtage som en del af os, er det et spejl på, at der er dele af os, vi med fordel kan arbejde med at få fremkaldt.

Det er altså dele af vores unikke essens, vi endnu har til gode at træde ind i og dermed dele af vores potentiale vi har til gode at udleve.

Med Helates kan vi både få sat bevidsthed på vores blind spots, live dem op så vi kan mærke dem og heale den bagvedliggende årsag til, at vi har lukket ned og ikke lever denne del af vores essens ud.

Hør her, hvordan Helates virker i praksis.

 

Fra stress, smerter og manglende flow til frihed indefra og ud

Når livet kommer til at handle om at klare de dagligdags rutiner, gå på job for at tjene til føden og at afdække alle andres behov og forventninger, fordi de føles vigtigere end vores egne, så glemmer vi at mærke os selv, og hvad der virkelig giver os energi – og overskud.

Når vi lukker ned for vores egne behov, følelser og impulser skaber vi stagnation i vores krop og modstand i livet. Stress, smerter, manglende flow i kroppen, relationerne, forretningen/ karrieren eller vores livsvej er i virkeligheden symptomer på, at vi ikke er tro mod os selv.

Noget af dét, jeg elsker allermest er at hjælpe dig til at mærke dig selv og hvad der giver dig energi og mod på at leve dit liv på dén måde, der føles allermest opløftende, i stedet for at lade dig begrænse af andres forventninger eller din egen frygt for ikke at være nok.

Helates handler netop om at give plads til udvikling og plads til at være mere for dig selv og dermed også at kunne være det for andre og gøre den forskel i verden, du inderst inde drømmer om.

Du kan gå til Helates træning på små, lukkede hold, fordybe dig i Helates på mine 2 årlige retreats, lære at blive din egen og andres ledestjerne med Helates på mit 4 ugers online forløb eller blive uddannet som Helates ekspert på Helates Body Master Uddannelsen. Du kan også få min personlige hjælp via mine unikke krops sessioner, der omfatter Helates, kropsterapi og mentoring.

Kom til Helates træning på eksklusive hold med personlig undervisning

Helates træning på hold er fleksibel, og du kan booke en enkelt lektion ad gangen eller med fordel booke 5 eller 10 lektioner til brug i et kvartal.

Der er hold træning ca. 2 gange om ugen fordelt på lørdag kl. 10.00, enkelte hverdags formiddage kl. 11.30 og mandag eller torsdag aften kl. 17.30 i mine skønne, lyse lokaler på 1. sal midt i Egedal Centret lige ved Stenløse Station med linje H og C direkte fra City og Frederikssund.

 • Personlig Helates træning på små, fortrolige holdKunne du tænke dig at få 100 % nærværende og personlig instruktion i Helates på små, lukkede hold?
 • Er du til fleksibel, sjov, nydelsesfuld og effektiv bevægelse i en tryg og kærlig ramme, hvor du ikke behøver være eller se ud på en bestemt måde?
 • Har du lyst til at udforske din krop og lade dig guide til at slippe kontrollen og ‘go with the flow’?
 • Vil du være en del af et fysisk Helates fællesskab, hvor vi griner, græder, bevæger os og deler ud af os selv uden filter eller frygt for, hvad ‘de andre’ tænker, mener eller føler?

Du er også altid velkommen på en prøvetime i Helates, uanset om du ønsker at starte til holdtræning, blive en del af mit Helates Univers, arbejde 1 til 1 med mig eller deltage på et af mine kurser eller retreats.

Kom i gang med at træne Helates på hold i Stenløse

 

 

Forkæl din krop med et transformerende Helates retreat

Mine 2 årlige Helates retreats afholdes hhv. forår og efter på Villa Fjordhøj i Skælskør for et begrænset antal deltagere.

Retreatet kræver ingen forkundskaber men en lyst til at fordybe dig i Helates og din krop i skønne rammer og opløftende selskab med en gruppe ligesindede kvinder og mig.  

 • Helates retreat for dig og din kropKunne du tænke dig et break fra hverdagen, der samtidig booster dig og din krop indefra og ud i high vibe selskab og skønne rammer?
 • Er du enten nysgerrig på Helates eller elsker denne magiske trænings- og healingsmetode allerede, og har lyst til fordybelse?
 • Har du lyst til at give dig selv et selvkærligt løft til mere flow i din krop, din karriere, din forretning, dine relationer eller dit liv?
 • Ville du elske at blive forkælet, healet og næret indefra og ud på en aktiv, sjov og nydelsesfuld måde med Helates, diverse bade og wellness og mad og lækre snacks af friske, rene råvarer?
Læs mere om næste retreat og book din plads

 

 

Lær at bruge din krops GPS som ledestjerne for dig selv og for andre
Næste forløb starter 20/2.

På dette 4 ugers online forløb guider jeg dig hjem i dig og til at mærke din krops GPS, så du bliver en tydeligere, mere autentisk og inspirerende ledestjerne for dig selv og som dén, der lyser vejen for andre.

Al materiale er online og overvejende videobaseret, så du kan arbejde med forløbet i dit eget tempo, men der er fast hold start og mulighed for at modtage sparring og mentoring i min lukkede Facebook gruppe i forløbets løbetid.

 • Online forløb for ledestjernerLænges du efter at slippe dig selv fri i din krop og dit liv – og drømmer om at inspirere andre til det samme?
 • Står du på en skillevej og tror på, at en dybere kontakt til din indre GPS vil gøre det lettere for dig at gå dén vej, der kalder på dig?
 • Elsker du at gøre en forskel for andre, men har tendens til at glemme dig selv og miste kontakten til din essens, din passion og din vision undervejs?
 • Trænger du til at få sat spot på din unikhed, at se dig selv med nye kærlige briller og få ny inspiration og motivation til at udleve dit livsformål?

Så er dette 4 ugers magiske, healende og ledestjernefremkaldende forløb for dig.

Læs mere og book din plads på næste forløb for ledestjerner

 

 

Bliv uddannet Helates Body Master med en komplet værktøjskasse til at udfolde dit eget og andres potentiale ad kroppens vej

Helates Body Master Uddannelsen er for dig, der på bevidst udviklingsrejse og savner den røde tråd i, hvordan du kan leve dit liv og gøre den forskel i verden, som du er sat i verden til, fra din unikke essens i integritet med hele dig og især din krops GPS.

 • Helates Body Master UddannelseLænges du efter at træde dybere hjem i dig og stå stærkere som mor, menneske, behandler, coach, healer, terapeut, mentor, underviser, yoga instruktør eller anden type hjælper eller inspirator for andre?
 • Tænder du på kroppens visdom, sundhed og selvudvikling, og savner at få det hele sat sammen, så du kan udleve din egen vej til gavn for dig selv og andre?
 • Drømmer du om at gøre en forskel for andre på en for dig helt igennem let, nærende og nydelsesfulde måde i pagt med din dybeste essens og i integritet med HELE dig?
 • Kunne du tænke dig en komplet værktøjskasse i at afkode og leve i harmoni med din krops visdom og indre GPS, så du kan udfolde HELE dig i din mest autentiske udgave, og inspirere andre til det samme?

 

Læs mere om, hvordan du bliver Helates Body Master

Det siger kunderne Helates metoden

Helates er en skøn trænings- og healingsform hvor man arbejder på det indre plan, på en måde som jeg ikke tidligere har prøvet.

Føler mig både set og hørt
Elena formår virkelig at se den enkelte og spotte ens issues, selvom hun underviser en hel gruppe. Jeg er overrasket hvor meget hun ser og mærker, og hendes ærlighed pakket ind i en kærlig tone, gør at jeg føler mig både set og hørt, hvad enten det er 1 til 1 eller i en gruppe.

Fik sat spot på mit issue
Jeg kan på alle måder anbefale Elenas Helates, hvis man ønsker at forene krop og sind og få sat spot på ens issues. Hun er super skarp intuitiv, og så er hun både kærlig og morsom i sin formidling <3.

Isabel Rodrigues
Back To Top