skip to Main Content

Lær at heale din krop og dit liv med Helates 

Da jeg starter 1. hold af min nye Helates Body Master Uddannelse op den 13. januar, har jeg endnu ikke planlagt nye workshops i 2018, men du er velkommen til at kontakte mig med ønsker til tid og lokation.    

Ved tidlig tilmelding til mine workshops får du samtidig en gratis måneds medlemsskab af Elenas Helates Univers til en værdi af 275 kr., og er du allerede medlem, kan du tilmelde dig til en særlig tidsbegrænset medlemspris.

Workshoppen er for dig, der vil lære at aflæse og bruge din krop til at heale dig selv og dit liv indefra og ud, uanset om du slås med konkrete udfordringer som stress, smerter, støjende relationer, selvsabotage eller blot ønsker mere flow i din krop, din karriere, business eller på din livsvej.

 • Helates workshopKunne du tænke dig at lære en unik metode til hjælp til selvhjælp, så du kan heale din krop og dit liv indefra og ud?  
 • Længes du efter en dybere kontakt til dig selv og din krops GPS og forståelse for den virkelige årsag bag dine blokeringer, udfordringer eller manglende flow?  
 • Vil du lære at bruge din krop som genvej til mere flow og frihed på en sjov, nydelsesfuld og nærende måde?
 • Er du nysgerrig på Helates, vil du mere i dybden med Helates eller overvejer du at blive uddannet Helates Body Master Uddannelsen? 

Så kom med på denne 1 dags workshop og lær at heale din krop og dit liv med min unikke trænings- og healingsmetode Helates (R), der er dansk varemærkeregistreret som terapeutisk behandling af kroppen.

Workshoppen er for alle, der har interesse i at gå kroppens vej ud af blokeringer og ubalancer og kræver ingen forkundskaber eller forudgående viden om healing eller Helates.

Det kan være dig, der slet ikke kender Helates i forvejen, dig der allerede er vild med Helates og vil mere i dybden og/eller dig, der overvejer at komme med på min 5 måneders Helates Body Master Uddannelse til januar.

Workshoppen er også for dig, der tidligere har deltaget på mine kurser eller workshops i Helates og ønsker at arbejde videre og dybere med at heale dine blokeringer.

På workshoppen lærer jeg dig at spotte ind i den virkelige årsag til, at du sidder fast eller mangler flow i din krop eller dit liv, og vi arbejder selvfølgelig også i praksis med at skyde genvej via kroppen til at spotte ind i og heale årsagen bag hvad end, du sidder fast i eller hvor du gerne vil skrue op for dit flow.
Efter workshoppen vil du uanset forudgående kendskab til Helates have opnået dybere forståelse for sammenhængen mellem din krop og dine blokeringer, og hvordan du selv kan arbejde videre med Helates som værktøj til at transformere dine blokeringer og skabe mere flow, uanset hvor du sidder fast.

Workshoppen er for dig, der

 • Er nysgerrig på Helates eller ønsker at arbejde dybere med Helates som healingsform
 • Er klar til at kigge indad og gå kroppens vej ud af årsagen bag dine fysiske udfordringer eller manglende flow i livet
 • Vil lære en unik, dynamisk, effektiv og top magisk healingsmetode, der integrerer krop, sind og sjæl
 • Længes efter at komme mere hjem i din krop og essens på en sjov, intuitiv og nydelsesfuld måde

Som deltager på workshoppen får du

 • Dybdegående forståelse for healing indefra og ud med Helates (R)
 • Praktisk øvelse i at heale din krop og dit liv med Helates
 • Ny viden om sammenhængen mellem krop, essens og følelser og årsagen bag manglende flow (blokeringer) i vores krop og liv
 • En magisk workshop dag i kroppens tegn med garanteret wauw-effekt

Praktiske oplysninger

Helates workshopWorkshoppen afholdes i mine skønne, lyse lokaler i Egedal Centret lige ved Stenløse Station med linje H og C direkte fra City og Frederikssund.

Der er maks 8 deltagere på mine workshops for at sikre en tryg og kærlig ramme og at jeg kan møde alle deltagere dér, hvor behovet er og opstår undervejs.

Jeg sørger for the og nøddesnacks undervejs, og vi holder en halv times frokostpause, hvor du er velkommen til at spise din medbragte mad eller gå på gaden og købe hvad du har brug for.

Mine lokaler er skofri zone, så medbring evt. et par hyggesokker efter behov.

Da vi på workshoppen også skal lave en del kropslige øvelser med Helates, kan du med fordel komme i behageligt tøj.

Pris per deltager: 1.350 kr., inkl. en gratis måneds medlemskab af mit online Helates Univers (Værdi 275 kr.).

Pris som medlem af mit online Helates Univers: 995 kr.

Antal deltagere: Maks 8

Tidligere deltagere på Elenas kurser og workshops siger

Alle burde smutte en tur forbi Elena, når de sidder fast - det gør jeg!

Fremover smutter jeg forbi Elena, når jeg er 'stucked'

Hvis du har blokeringer eller følelsen af igen og igen 'at banke hovedet mod muren', så skal du lade Elena hjælpe dig.
Hun er umanerlig dygtig til at spotte ind i hvad end, som stopper dig og hjælpe dig med at slippe det.
Hver gang jeg kan mærke jeg er 'stuck', så smutter jeg i hvert fald fremover forbi Elena, og jeg kan anbefale det samme til alle andre, der har brug for at slippe gamle traumer, mønstre og følelser, som spænder ben for dem.

Jeg sad fast i frygten for at tage mig selv og mine behov alvorligt

Inden jeg kom til Elena, sad jeg fast i en frygt for at tage mig selv og mine behov alvorligt. Derfor havde jeg brug for at komme ned i kroppen og mærke hvad der blokerede for det. Og da Elena har en særlig tilgang til kroppen og en autencitet, som jeg og helt vild med, var jeg overbevist om, at hun kunne hjælpe mig.
Jeg kan stå stærkere i mig og i mine behov og både mærke og udtrykke dem klarere, og nu ved jeg også præcis hvordan jeg skal arbejde med min krop, når jeg mærker at jeg er ude af integritet.

Elenas krops sessioner er særlige fordi hun selv har udviklet sine metoder

Elena har et skønt nærvær og er super dygtig til det hun laver. Fordi hun selv har skabt de metoder hun bruger, er det en utrolig kærlig og autentisk oplevelse at være hos Elena. Hun er knivskarp og spotter meget hurtigt ind i de præcise blokeringer i kroppen, hvorefter hun hjælper med at få dem til at slippe.

Jeg føler mig altid lettere og mere hjemme i mig efter en krops session med Elena 

Efter en session med Elena føler du dig meget mere hjemme i dig selv, og så får du samtidig kropsøvelser, så du kan arbejde videre derhjemme. Og som en bonus er Elena super skøn, ærlig og utrolig dejlig at være sammen med. Man går fra Elena med et lettere hjerte, lettere sind og en lettere følelse i kroppen.

Jeg kan anbefale Elenas til ALLE, der sidder fast og ønsker mere flow 

Hvis du har blokeringer eller følelsen af igen og igen 'at banke hovedet mod muren', så skal du lade Elena hjælpe dig. Alle burde i virkeligheden komme forbi Elena.

Camilla Schou Andersen

Helates kan forvandle selv den mest fastlåste krop og skabe mere flow og frihed på en sjov og befriende måde, i stedet for hård og kedelig træning!!

Blev inspireret af dine gratis videoer
Du poppede op på Facebook, og jeg gik ind på din blog og prøvede nogle af dine videoer. Da jeg så så, at du afholdt en workshop, kunne jeg straks mærke at det var noget jeg absolut måtte prøve. Jeg kendte intet til Helates i forvejen og tænkte, at jeg ville få mere udbytte af dine videoer, hvis jeg deltog i en workshop.

Helates træning er sjov og befriende
Min største aha-oplevelse er, at Helates kan forvandle selv den mest fastlåste krop og skabe mere flow og frihed på en sjov og befriende måde, i stedet for hård og kedelig træning!!

Jeg føler mig meget motiveret til at bygge min krop op igen
Elena er super sød og nærværende, og deler ud af egne erfaringer, som gør at man føler sig helt tryg. Elenas entusiasme omkring Helates smitter og motiverer en til at komme i gang med at bygge sin krop op igen.

Jeg kan anbefale ALLE at komme med på én af Elenas workshops, og jeg ville ønske, at man kunne booke Elena til en workshop på Falster 😉 Marianne

Billedkunstner Marianne Henriksen

Jeg er lige startet på Elenas Krop & Flow-forløb, og noget i beskrivelsen af kurset ramte mig bare, så jeg tænkte, at det ville være et super godt supplement. Så jeg var bare nødt til at melde mig til.

Jeg er har først og fremmest fået mere fokus på min krop i dagligdagen og bevidsthed på at mærke mere efter mig selv, og give mig selv mere omsorg.

Det, at man så tydeligt - ud fra læsning af kroppen - kan udpege ret præcist, hvor i livet, jeg er udfordret, er nyt for mig. Jeg har efter kurset mærket mere lethed og glæde, og lidt mere energi og optimisme, end jeg har mærket i lang tid. Jeg har tidligere også haft glæde af ned-i-kroppen-ting, som åndedrætsterapi og yoga, men dette går dybere.

Elena er en rigtig god formidler. Meget nænsom og nærværende, og samtidig meget direkte og insisterende. Hun taler direkte ind i mig, så jeg føler mig set og mærket.

Jeg kan anbefale Elenas kurser til andre, der ligesom jeg er lidt trist, træt og mellemfornøjet i dagligdagen, og måske døjer med smerter og andre ubalancer i kroppen.

Det var superdejligt at være en del af gruppen, og det var et trygt og åbent forum at dele i. Jeg lærte også meget ved at spejle mig i mine medkursisters problemstillinger.

Jeg glæder mig meget til det videre forløb og til at deltage i dit retreat.

Helates By Elena Helina

Jeg ville gerne lære mere om Helates, da jeg føler at Helates bare er vejen frem for mig.

Nogle af de ting, du delte omkring relationer, og hvordan vi spejler hinanden og kan heale vores relationer indefra og ud via Helates, ramte mig, og jeg har siden haft en aha-oplevelse med en svær relation, hvor jeg brugte Helates til at stå stærkt i mig og ikke lod mig påvirke af situationen, som jeg plejer.

Jeg kan se, hvordan jeg nu i de svære eller ubehagelige situationer og områder af mit liv kan bruge Helates og mit åndedræt i stedet for at lukke ned for mig selv og min vejrtrækning og blive helt anspændt.

Jeg gik fra kurset med opløftet energi og havde det fantastisk i min krop.

Elena er en fantastisk underviser med magiske evner. God til at forklare, de forskellige øvelser.

Det er også rart, at vi arbejder i små grupper, det føles trygt og godt.

Jeg havde fulgt Elena længe og skulle med på næste retreat. Jeg havde også læst om kurset og tænkte det også ville være noget for mig, da jeg havde været igennem en lang tung periode af mit liv, og havde mange smerter alle vegne.
Jeg elsker at heale andre mennesker og tænker, at jeg også skal lære at heale mig selv, så jeg kan heale andre.
Efter kurset er jeg blevet meget mere opmærksom på, hvordan kroppen hænger sammen med sindet og hvorfor det smerter forskellige steder i kroppen. Og jeg fik løst lidt op i mit flow. Jeg kom lidt tilbage til mit eget sted/ min essens. Men der er stadig et stykke vej at gå.
Kurset har gjort den forskel at jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg vil udsætte min krop for. Jeg har fx ikke haft lyst til at "køre" chokolade ned, som tidligere.
Det har gjort at jeg har lyst til at arbejde videre med mig selv og min krop, og jeg har bl.a. tilkøbt et Krop & Flow forløb hos Elena, som skal hjælpe mig mere i balance med mig selv og mit flow i kroppen.
Jeg har altid følt mig "dum"/ forkert når jeg lavede øvelser, men her kommer jeg ind i et flow under øvelserne, så jeg helt glemmer og bare er i det, netop fordi jeg kommer ned i min krop og flyder med, i stedet for at være i mit hoved og tro at jeg skal have kontrollen. Det giver en dejlig følelse efterfølgende.
Jeg oplevede Elena som en kompetent underviser. Der var en god information mellem øvelserne og kroppen og "ting" blev taget op som de var fremme, hos hver enkelt kursist.
Jeg kan klart anbefale andre at deltage på Elenas kurser i Helates. Det kunne fx være andre, der som jeg har været igennem en stress fuldt periode af livet, hvor det at mærke sig selv er næsten forsvundet. Jeg har overhørt min egne grænser så meget, at kroppen til sidst sagde fra. Og nu er jeg ved at nærme mig mit indre flow igen. Og med kroppen som genvej, kan jeg allerede mærke der er sket forandringer.

Gitte Brun

Jeg har de sidste par år, arbejdet med mig selv og er blevet mere og mere bevidst om at man skal lytte til sin krop og at man opnår større balance i sit liv, når man kan mærke sig selv. Jeg har fulgt dig på facebook et stykke tid og synes du er utrolig fascinerende og spændende at følge.  Jeg var så heldig at vinde en plads på kurset.
Efter kurset er jeg meget mere OBS på min krops fysiske signaler og kæder det sammen med nogle følelser og tanker som jeg i bund og grund har haft i mange år og som jeg skal lære at give slip på, for de dræner min energi og mit flow.
Når jeg fx får ondt i lænden, eller nakken, så kan jeg nu sige til mig selv at det er ok at bede om hjælp/støtte og at jeg ikke behøver at tage så stort ansvar på egne skuldre. Det gør det nemmere for mig at se at jeg skal ligge noget fra mig og passe på mig selv, så jeg kommer i balance igen.
Elena er fantastisk. Inspirerende, energisk. Brænder for det hun laver og super dygtig. Dejlig ligefrem og ærlig.
Jeg kan anbefale Elenas kurser til alle jeg kender.

Helates By Elena Helina

Jeg tilmeldte mig kurset, fordi det lød spændende, og fordi jeg gerne vil bruge det Elena kan i min egen undervisning og i min egen klinik, så jeg kan blive bedre til at behandle og hjælpe/vejlede mine klienter.
Frøet er sået for mange år siden, men det er ikke rigtig blevet vandet eller har fået næring, og det fik det med kurset. Jeg er stadig sådan lidt høj over det. Jeg kan mærke at det er "den rigtige vej" at gå.. Det gror og spirer og jeg vil gerne have mere af det. Det føles så godt i kroppen, og så er det bare så spændende.
Det at se på andres krop, hvordan står/går de, kropsholdning, svaj/ingen svaj osv brugte vi meget på min uddannelse, og det gik pludselig op for mig, at jeg jo faktisk har fjernet mig lidt fra det. Og det var fedt at være "tilbage".
Så spændende, at man via Helates kan vitalisere kroppen og få adgang til at afkode årsagen bag kropslige og andre ubalancer.
Elena er levende, fyldt med energi og hun er dygtig. Som jeg sagde: "så lille /spinkel en person med så stor kraft"..! Hun har indsigt, viden og er god til at spørge ind og til at samle op, når det er nødvendigt. Og så går hun lige ind til benet, men på en kærlig måde og det kan jeg godt lide. Hun får en til at føle sig velkommen og mødt. Hun viser stor empati og har tid til den enkelte.
Jeg kan anbefale kurset til veninder og andre, som jeg ved interesserer sig for "alternativ" behandling, for kroppen og sundhed indefra - måske nogle klienter.

Anita Pedersen

Jeg tilmeldte mig kurset for at få mere viden om min krop, hvor mine blokeringer er, hvad de kan fortælle mig og hvordan jeg kan hjælpe mig selv til mere flow.
Én af mine største aha-oplevelser var, at jeg skal tage mig af min sårbarhed og at den faktisk er en styrke. At min intuition er en gave og at jeg kan bruge den for at hjælpe mig selv og derfra andre mennesker.
Kurset lærte mig, at jeg skal begynde at sige højt, hvad jeg ønsker for mig selv og dele det med andre. Det er nyt for mig at involvere andre i mine drømme, selvom de er meget tydelige for mig selv. Elena er en inspirerede, opmærksom og skøn underviser.
Jeg kan anbefale kurset til veninder og andre, der som jeg er nysgerrige, søgende og i proces med at udvikle sig selv.

Lene Kattrup Zoëga

Jeg tilmeldte mig Elenas kursus, fordi jeg har brug for at dykke dybere ind i min intuition, og bruge den mere og for at få lidt mere indblik i dét, min egen krop har snakket højt om de sidste år.Jeg er uddannet massør for mange år siden, og ville også gerne samle op på noget at alt det jeg lærte om kroppen dengang, for at kunne bruge kroppen mere i arbejdet med mine kunder.
På kurset fik jeg indblik i, at jeg allerede er på vej og gør det "rigtige" og det blev tydeligt for mig hvad mit næste skridt er.
Jeg har fået en enkel oversigt og metode til at aflæse kroppen og en måde at sætte min intuition i spil. Og hvor enkelt vi kan gøre det - det behøver ikke kompliceres.
Elena er herlig og fuld af energi i hendes lille hyggelig oase, som hun overstråler. Elena er en person som kan skære direkte ind til benet, og videreformidle komplicerede emner på en enkel, levende og klar måde. Hun er skarp og direkte, siger tingene ærligt med et kærligt spark. Luften emmer af spørgsmålet - Vil du eller vil du ikke tage dit ansvar for det din krop snakker om. Hun er lynhurtig til at læse kroppen og energien folk kommer med, og kan bare trylle med kroppe.
Jeg kan anbefale Elenas kurser til massører, terapeuter, behandlere, spirituelt interesserede og alle andre, som gerne vil bruge kroppen som genvej til egen og andres udvikling - folk som har brug for at læse andre og kunne skyde genvej til problemet, så der kan sættes fokus på roden med det samme, folk som har brug for at løfte sig selv eller andre, eller blot gerne vil forstå andre mennesker og deres udgangspunkt bedre.
Elena underviser i en meget let og glad og levende energi, som smitter helt ind i sjælen. Man kan ikke andet en blive berørt på den gode måde.

Susanne Hedal

Jeg meldte mig til Elenas kursus, fordi jeg gerne ville vide mere om det psykiske bag en krops ubalancer. Den største aha-oplevelse var, hvor stor smerte jeg havde lukket ned for.
Der var en del steder jeg plejer at have mest ondt, men de steder blev hurtigt løsnet op på kurset, og den oprindelige smerte kom frem.
Det var ret vildt synes jeg.
Øvelserne har gjort en stor forskel for mig. Jeg bruger dem næsten hver dag, for at løsne op for de spændinger min krop nærmest automatisk sætter sig i hver dag.
Jeg kan anbefale Elenas kurser til mine kolleger fra kraniosakral uddannelsen og andre, der arbejder med kroppen eller gerne vil blive klogere på deres egen krop og senere andres.

Nana Klitgaard Danscher

Tusind tak for dejlig inspiration og en dejlig dag i kroppens tegn! Dit kursus hang super godt i tråd med min egen tilgang til kroppen, og det at arbejde med kropsvisdom! Love it! Fedt at arbejde med kroppen på denne måde, og det den spejler – MENS man er i bevægelse – både fysisk og i følelserne.

Efter nogle fantastiske ture på briksen hos Elena, tænkte jeg det var tid til endnu mere selvhjælp.
Kurset gav mig stor værdi. Jeg kan se nu, hvor mange der bærer rundt på alt for meget “lort” i deres krop, og jeg fik selv en kæmpe aha oplevelse, da jeg blev “scannet” af en med kursist.
Der er masser at arbejde videre med på mig selv, og jeg vil også bruge det jeg har lært i mine relationer. Lokalerne er super dejlige og lyse midt i Centergaden, hvor proviant kan hentes i pausen, og Elena er super god til at guide, komme med eksempler og lytte til spørgsmål.

Elsebeth Frigaard

Jeg er som krops behandler selv nysgerrig på viden til egen brug og til at bruge videre som hjælper for andre. Jeg er også i en forandringsfase, så jeg er opmærksom på mig selv, at være god ved mig selv, at lære mig selv at nydelse er helt korrekt, så derfor er det vigtigt for mig at få rystet og bevæget min krop ind i nye erfaringer - Det sker med Elena.
Jeg kan anbefale Elenas kursus i kropslæsning til alle, der vil blive klogere på egen krop, dens begrænsninger og ikke mindst muligheder samt hjælpere af alle slags, der har med mennesker at gøre i deres dagligdag.

Jeanette Hubert Jelstrup
Back To Top