skip to Main Content

Få personlig Helates træning på små, lukkede hold 

Personlig Helates træning på hold foregår på eksklusive, lukkede hold med min. 4 og maks 8 deltagere, som du kan booke dig ind på efter behov.

  • Personlig Helates træning på små, lukkede holdKunne du tænke dig at få 100 % nærværende og personlig instruktion i Helates på små, lukkede hold?
  • Er du til fleksibel, sjov, nydelsesfuld og effektiv bevægelse i en tryg og kærlig ramme, hvor du ikke behøver være eller se ud på en bestemt måde?
  • Har du lyst til at udforske din krop og lade dig guide til at slippe kontrollen og ‘go with the flow’?
  • Vil du være en del af et fysisk Helates fællesskab, hvor vi griner, græder, bevæger os og deler ud af os selv uden filter eller frygt for, hvad ‘de andre’ tænker, mener eller føler?

Der er hold træning ca. 2 gange om ugen fordelt på lørdag kl. 10.00, enkelte hverdags formiddage kl. 11.30 og mandag eller torsdag aften kl. 17.30 i mine skønne, lyse lokaler på 1. sal midt i Egedal Centret lige ved Stenløse Station med linje H og C direkte fra City og Frederikssund.

Undervisningen er for alle, der er klar til at arbejde med kroppen på en anderledes og bevidsthedsudvidende måde som genvej ud af fysiske og mentale blokeringer.

Jeg guider dig personligt via kropslige øvelser og en bevidst vejrtrækning til at slippe dine blokeringer og komme tilbage i flow, uanset hvor du sidder fast eller har brug for et løft.

Du er altid velkommen på en prøvetime i Helates, uanset om du ønsker at starte til Helates træning på hold, arbejde 1 til 1 med mig eller deltage på et af mine retreats, ledestjerneforløbet eller blive uddannet Helates Body Master.

Kan du ikke finde en ledig plads, der passer dig, er du altid velkommen til at kontakte mig, så jeg kan hjælpe dig.

Som deltager på Helates træning på hold får du

  • Top kvalificeret og 100 % nærværende og individuel undervisning i Helates af Elena, der er grundlægger af Helates
  • Sat spot på dine flowstoppere, så du kan arbejde bevidst med at slippe dine blokeringer under undervisningen, og når du kommer hjem
  • Healet stress, smerter, manglende flow i dine relationer, i din karriere, forretning eller på din livsvej og får løftet din energi og din vibration
  • En friere, stærkere, mere vital, smidig og balanceret krop, der giver dig større frihed til at være dig og en mere powerfuld og magnetisk fremtoning.
  • Dybere kontakt til din krop og din essens, dine behov, følelser og impulser, så du kan gå direkte hjem og handle på dét, der føles sandt for dig

Praktiske oplysninger

Helates træning på små, lukkede holdUndervisningen foregår i mine lyse lokaler på 1. sal midt i Egedal Centret lige ved Stenløse Station og linje H og C direkte fra City og Frederikssund. Der er ikke badefaciliteter, men du er velkommen til at møde op fra 5 min. før hold start og klæde om.

Alle lektioner varer 90 min., og du kan med fordel booke 5 eller 10 lektioner til brug indenfor et kvartal.

Du kan også købe enkelte lektioner eller tilkøbe lektioner ud over 5 eller 10 til en fordelagtig pris.

Er du ny kursist, kan du booke en prøvetime til 95 kr.

Der er maks 8 kursister på hvert hold, for at jeg kan sikre kvaliteten af undervisningen og muligheden for at guide og løfte den enkelte i hver lektion.

Undervisningen er fleksibel på den måde, at du køber 5 eller 10 lektioner i et kvartal, og du kan booke dig ind på de hold, der passer dig.

Der udbydes kvartalsvis Helates træning på hold med ca. 2 gange undervisning om ugen fordelt på lørdag kl. 10.00, enkelte hverdags formiddage kl. 11.30 og mandag eller torsdag aften kl. 17.30.

Du kan af- og ombooke op til 24 timer før undervisnings start – dog meget gerne hurtigst muligt, så en anden kursist kan få glæde af din plads på holdet.

Faste kursister får altid automatisk besked per mail med mulighed for at booke til Early Bird pris, når jeg åbner for tilmeldingen for booking i et nyt kvartal ca. 1 måned før kvartalets start.

Det siger kunderne om Elenas Helates træning på hold

Det var en fantastisk oplevelse! Hvor er du bare go’! Jeg elsker, at du er så direkte og god til at fornemme, hvordan vi kursister har det.
Jeg havde det småskidt med stress symptomer, da jeg kom til prøvetimen i lørdags, og det var væk, da timen var slut, og havde rigtig meget energi, da jeg kom hjem. Noget jeg længe har savnet. Jeg skal bare have så meget mere Helates.

Helates By Elena Helina

Du gav lige hvad jeg har søgt - at det handler om kroppen og det "ægte" og ikke de fine ord, man kan sætte på. Jeg skal stadig bare tænke på helatestimen for at komme mere ned i kroppen. Og har anbefalet det videre til mennesker, der har samme udfordringer som mig. At vi ikke lever i vores krop - eller i hvert fald ikke på en rar måde - men mere i hovedet. (Man manifesterer også fra kroppen, og er rart at have lidt styr på, hvad man tiltrækker, samt ikke tiltrække mere af det svære, man prøver at undgå at mærke.)
Tænk, at så få relativt simple (udefra set) øvelser kan være så effektive. Jeg glæder mig til næste gang!
Det er meget tillidsvækkende, når du næsten før vi er i gang kan forudse, hvor netop min krop kommer til at larme undervejs. Og du så har ret.
En af de største gaver er også, at du "gennemskuer" mig og ikke lægger skjul på det. Du ser så utroligt meget og det er fantastisk, at få lejlighed til at se "det ægte" i en - og ikke kun de lag og masker, man har lagt på.
Rummet du leder er meget trygt. Jeg har det med at have svært med at smide kontrollen. Der var lejlighed til at prøve det af meget trygt ved dig.
Du optræder, som jeg altid har kunne lide en, der leder en igennem noget - konsekvent på den kærlige måde. Med omsorg, men uden at fratage en en opgave fordi det er svært - du tror på os og presser os, men det er med den sikkerhed, at dit syn på os er meget kærligt. Det er den bedste form for lederskab, jeg kender. Ærligt, ægte og realistisk.

Helates By Elena Helina

Helates er en skøn trænings- og healingsform hvor man arbejder på det indre plan, på en måde som jeg ikke tidligere har prøvet.

Føler mig både set og hørt
Elena formår virkelig at se den enkelte og spotte ens issues, selvom hun underviser en hel gruppe. Jeg er overrasket hvor meget hun ser og mærker, og hendes ærlighed pakket ind i en kærlig tone, gør at jeg føler mig både set og hørt, hvad enten det er 1 til 1 eller i en gruppe.

Fik sat spot på mit issue
Jeg kan på alle måder anbefale Elenas Helates, hvis man ønsker at forene krop og sind og få sat spot på ens issues. Hun er super skarp intuitiv, og så er hun både kærlig og morsom i sin formidling <3.

Isabel Rodrigues
Back To Top