skip to Main Content

Giv dig selv en uddannelse for livet i at leve dit liv fra din krops GPS – og lyse vejen for andre

1. hold af Helates Body Master Uddannelsen startede den 13. januar og hold 2 starter den 13. oktober.
Der er maks 6 pladser på holdet, og du kan allerede nu booke din plads til Early Bird pris og spare 5.000 kr.

Helates Body Master Uddannelsen er dén uddannelse, jeg selv savnede for nogle år siden, hvor jeg opdagede, at jeg manglede ‘the missing link’ for at kunne være det hele menneske, den mor, inspirator og hjælper for andre, som jeg længtes efter at være i integritet med hele mig.

Mit ønske med uddannelsen er at gøre det muligt for dig, der er på bevidst udviklingsrejse at få en komplet værktøjskasse til at gøre dén forskel, de drømmer om, ved at udfolde deres eget fulde potentiale fra deres unikke essens, uanset hvilken baggrund eller hvilke uddannelser, de har med sig i bagagen.

Helates Body Master Uddannelsen er især for dig, der savner den røde tråd i, hvordan du kan leve dit liv og gøre den forskel i verden, som du er sat i verden til, fra din unikke essens i harmoni med din krops GPS, så du ikke længere skal fare vild, blive i tvivl, gå på kompromis, binde knude på dig selv eller på anden måde begrænse dig selv i at udleve dit livsformål.

Det kan være dig, der som mor, menneske, behandler, coach, healer, terapeut, mentor, underviser, yoga instruktør eller anden type hjælper eller inspirator for andre, drømmer om at gøre en forskel for andre på en for dig helt igennem let, nærende og nydelsesfulde måde.

Du får en komplet værktøjskasse i at afkode og leve i harmoni med din krops visdom og indre GPS, så du kan udfolde HELE dig i din mest autentiske udgave, og inspirere andre til det samme.

  • Helates Body Master UddannelseLænges du efter at træde dybere hjem i dig og stå stærkere som mor, menneske, behandler, coach, healer, terapeut, mentor, underviser, yoga instruktør eller anden type hjælper eller inspirator for andre?
  • Tænder du på kroppens visdom, sundhed og selvudvikling, og savner at få det hele sat sammen, så du kan udleve din egen vej til gavn for dig selv og andre?
  • Drømmer du om at gøre en forskel for andre på en for dig helt igennem let, nærende og nydelsesfulde måde i pagt med din dybeste essens og i integritet med HELE dig?
  • Kunne du tænke dig en komplet værktøjskasse i at afkode og leve i harmoni med din krops visdom og indre GPS, så du kan udfolde HELE dig i din mest autentiske udgave, og inspirere andre til det samme?

Helates Body Master Uddannelsen (HBMU) kræver ingen forkundskaber, men henvender sig til dig, der er klar til selv at gå vejen hjem i dig med kroppen som genvej, så du kan være den person, hjælper og inspirator for andre, som du er sat i verden til at være i integritet med hele dig.

Helates Body Master Uddannelsen er især for dig, der

  • Drømmer om at gøre en bæredygtig forskel for andre, men endnu ikke helt har fundet din rette vej til at udfolde dit fulde potentiale eller ønsker at skrue op for dit flow, uanset hvilken forskel du gør for andre
  • Er terapeut, coach, mentor, healer eller anden type hjælper, der savner redskaber til at flytte dig selv og dine kunder gennem kroppen eller kropsarbejde, der kan mærkes fysisk
  • Er krops terapeut, alternativ behandler eller anden type krops arbejder, som ønsker et personligt løft, samtidig med at du udvider din kropslige værktøjskasse
  • Er yoga -, Pilates -, Mindfulness instruktør eller anden type instruktør eller underviser, der savner ny inspiration og flere værktøjer til at udfolde dit virke
  • Er til dybdegående og effektiv personlig udvikling, der rykker på alle planer af dit liv både undervejs og efter endt uddannelse, hvis du fortsat bruger de genveje, jeg lærer dig

Hvad er en Helates Body Master, og hvordan kan du bruge uddannelsen? 

Helates Body MasterEn Helates Body Master er ekspert på din egen krop og dermed også på andres.

Det er dig, der føler dig mere fri i din krop, dine relationer og dit liv, end nogensinde tidligere.

Det er dig, der har lært at afkode kroppens sprog og heale dine og andres blokeringer via min unikke trænings- og healingsmetode Helates.

Det er dig, der ønsker at leve fra kroppen og din indre GPS som en hel og autentisk udgave af dig i integritet med dén livsstil og det værdisæt, der nærer dig allermest.

Det er dig, der ikke længere er i tvivl om,  hvad der er rigtigt for dig, og også kan inspirere andre til at leve i harmoni med deres krops visdom og dybeste essens.

Det er dig, der har lært alle mine unikke metoder og kropslige genveje til at finde hjem i din essens og skyde genvej til mere flow i dine relationer, din karriere eller forretning og dit liv,  og hvordan du i praksis kan skabe nye og magiske resultater ad kroppens vej.

Det er dig, der er villig til at tage personligt lederskab for at leve det liv, du er sat i verden til at leve i flow, frihed og integritet med hele dig, og som derved kan inspirere andre til at gøre det samme.

En Helates Body Master er IKKE en kloning af mig eller nogen andre behandlere, coaches, healere, terapeuter, mentorer, undervisere, yoga- eller andre instruktører eller anden form for hjælpere eller inspiratorer for andre.

Efter endt uddannelse kan du kalde dig Helates Body Master og bruge de redskaber og erfaringer, du får på uddannelsen til at inspirere og hjælpe andre til at udfolde deres potentiale med kroppen som genvej.

Du kan frit kombinere din nye værktøjskasse og dine nye indsigter med andre uddannelser og din unikke historie og vej hjem i dig – nu fra et stærkere, mere autentisk og magnetisk ståsted med en krop, der afspejler dette.

Formen på uddannelsen

Helates Body Master UddannelseUddannelsen er bygget op om 5 moduler med hhv. 1 månedligt fysisk heldagsmøde, 1 månedligt online møde (som aftales indbyrdes, når vi mødes 1. gang), online materiale til evig eje og et lukket mødeforum, hvor jeg er tilgængelig for spørgsmål og personlig mentoring igennem hele uddannelsen.

Uddannelsen afsluttes med certificering og fejring over en let frokost med bobler.

Al materiale vil ligge på vores egen platform i Simplero, som du får din helt egen private konto til, så du altid har nem og overskuelig adgang til dit samlede uddannelses materiale, herunder optagelserne af vores månedlige online møde.

Jeg er selv visuel og intuitiv og bruger derfor meget video med praktiske eksempler og øvelser i min formidling.

Du skal derfor forvente, at det meste undervisningsmateriale vil være tilgængelig i videoform – suppleret af enkelte handouts til hvert modul.

Al materiale er personlig med copy right, men du kan frit downloade materialet til evig brug og eje, så længe du ikke deler det med eller videreformidler det til andre.

Uddannelsesformen er praktisk orienteret med masser af indbygget øvelse og supervision med respekt for din unikhed og måde at tillære dig ny viden og få den omsat til din egen form i praksis.

Undervejs vil vi arbejde med hinanden og du skal også arbejde med dine egne prøvekaniner og optage video af dig i aktion til brug for den afsluttende certificering.

Modul 1: Dit ståsted og din vision

Dit udgangspunkt og din retning

Din essens, dine livslektier og dit livsformål

Relationen til dig selv og din indre flow termostat

Din krop og dens fortælling

Modul 2: Åndedrættet som healer

Et åndedræt i flow

Helates åndedrættet

Aflæsning af åndedrættet med Helates

Healing med Helates åndedrættet

Modul 3: Sundhed, balance og helhed indefra og ud

Behov, følelser og mønstre

Vibration og tiltrækning

Dansen mellem det feminine og det maskuline

Kroppen som din indre GPS

Modul 4: Helates metoden

Krop & Flow

Årsagen bag

Healing indefra og ud

The Helates  Lifestyle

Modul 5: Din rolle som Helates Body Master

Dit WHY

Din frekvens

Lederskab, integritet og autenticitet

At gå vejen selv – og lyse den for andre

6. live mødedag: Afslutning med certificering og bobler

Denne dag får du udleveret dit certificeringsbevis som Helates Body Master, og vi fejrer dette og afslutningen på vores rejse sammen med en let anretning 0g bobler.

Datoer og tider for live mødedage:

Modul 1: Lørdag 13/110/18 fra 10.30 til 15.30

Modul 2: Lørdag 10/11/18 fra 10.30 til 15.30

Modul 3: Lørdag 8/12/18 fra 10.30 til 15.30

Modul 4: Lørdag 12/1/19 fra 10.30 til 15.30

Modul 5: Lørdag 9/2/19 fra 10.30 til 15.30

Certificering: Lørdag 9/3/19 fra 12.00 til 15.30

Praktisk om uddannelsen

Grounding Helates Body MasterDer er maks plads til ca. 6 deltagere på holdet, alt efter hvilken gruppe, der former sig undervejs.

Jeg vil gerne sikre mig en tryg og kærlig ramme med plads til den enkelte og forbeholder mig derfor retten til at lukke før tilmelding med færre deltagere.

Alle live mødedage afholdes lørdage fra 10.30 til 15.30 i mine skønne, lyse lokaler i Egedal Centret lige ved Stenløse Station med linje H og C direkte fra City og Frederikssund.

Jeg sørger for the og nøddesnacks undervejs, og vi holder en halv times frokostpause, hvor du er velkommen til at spise din medbragte mad eller gå på gaden og købe hvad du har brug for.

Tilmelding til uddannelsen er bindende, og du kan betale dit deltagergebyr i rater mod et mindre tillæg, men du kan ikke stoppe dine indbetalinger undervejs i betalingsforløbet.

Du sikrer dig en plads på uddannelsen ved at betale dit fulde deltagergebyr eller 1. rate af din ratebetaling.

Din investering for en komplet værktøjskasse til et personlig og fagligt løft, min personlige mentoring igennem hele uddannelsforløbet, masser af praktisk øvelse og supervision, online materiale til evig eje og adgang til ubegrænset støtte og sparring i vores lukkede gruppe er 27.500 kr., ekskl. moms.     

Early Bird pris ved tilmelding inden 13/9: 22.500 kr., ekskl. moms. Spar 5.000 kr. ift. normalprisen. 

Det er muligt at betale dit uddannelsesgebyr i 10 rater ved tilmelding senest 31/5 eller færre rater herefter.

Uddannelsen er momspligtig, hvilket betyder, at du som selvstændig eller med et CVR-nummer og intentionen om at blive selvstændig, har mulighed for at trække momsen fra.

Som lønmodtager har du mulighed for at lave en aftale med din arbejdsgiver om at få uddannelsen skattefrit over din løn, hvis uddannelsen er relevant for dit arbejde, og du lever op til visse andre krav.

Det er dog dit ansvar at undersøge dine betalingsmuligheder.

Du er velkommen til at kontakte mig for en afklarende session, hvis du har spørgsmål til uddannelsen, særlige ønsker til din betaling eller har brug for at mærke min energi og om uddannelsen og jeg er et match til dig.

Deltagerne på Helates Body Master Uddannelsen siger

Tak for dig, og fordi du har skabt HBMU! 
Kære Elena ❤️
Tak for en.... på et utroligt dybt plan FANTASTISK dag på 1. Modul af HBMU.
Jeg har sovet SÅ godt i nat - og følt mig mere afstresset og afslappet end jeg har følt længe.
Du er et menneske, der virkelig rører ved mit hjerte. Du er så utroligt givende og deler fra så smukt og sårbart et sted i dig selv. Hele din energi emmer af kærlighed, dyb empati.. af råstyrke og af at du har en helt fantastisk intuition. Du SER os bare... og det er trygt, fordi det er fra det sted vi kan rykke os og opnå dyb transformation.
Tak for dig Elena.... og tak fordi du har skabt HBMU ?
Jeg er dybt dybt taknemmelig og GLÆDER mig til at være sammen med dig og de andre skønne, smukke kvinder igen på Modul 2.... ja, på hele denne smukke smukke rejse.
Du har ret... du GØR tingene anderledes og jeg er VILD med det ❤️❤️
Med kærlig hilsen XXXX
Helates By Elena Helina
Back To Top