skip to Main Content

Kunde feedback

Jeg har interviewet nogle af mine kunder. Du kan høre et udvalg af deres feedback i interview form her.


Interview med Spirituel Business Mentor Betinna Meike fra Kvinderonline.dk om hendes oplevelse med mig som personlig hjælper.

Gik fra et liv med behandlere til lære at jeg kan behandle mig selv indefra


Interview med Jeanette Heckscher Sjølin om hendes oplevelse med mig som personlig hjælper og Helates instruktør.

I interviewet høre du bl.a. om:

Hvad var din udfordring?

Jeg havde en knæskade efter at have stået på ski og havde gået til genoptræning hos fysioterapeuter gennem længere tid.

Hvorfor Elena som hjælper?

Jeg kan lide din filosofi om sundhed indefra og at se krop og sind i en helhed.

Hvad har du oplevet?

  • At jeg har lært at behandle mig selv indefra
  • At jeg kan slippe smertestillende piller ved kun 5. min. træning om dagen.


Interview med Maiken om hendes oplevelse med Helates, krops sessioner og mit Online Univers igennem knap 9 måneder.


Interview med Lise Viola Sørensen om hendes oplevelse som deltager på mit retreat fra den 20. til 22. marts 2015.


Interview med Frederikke Toft Schou fra YourMagicWorld.dk om hendes oplevelse med Helates.


Interview med Susanne Juul-Mortensen om hendes oplevelse som deltager på mit retreat den 31. oktober til 2. november 2014.

Vil du vide, hvordan du kommer bedst i gang med mig som hjælper?

Flere udtalelser fra min kunder

Jeg har gået hos Elena i gennem de sidste 9 måneder og da hun først fortalte om ledestjerne forløbet talte det til mig og jeg skulle selvfølgelig være med på første forløb.

Jeg har de sidste par år arbejdet med mig selv for at finde mig selv. Og jeg vil gerne hjælpe andre med det samme, derfor var ledestjerne forløbet lige noget for mig.

Forløbet har gjort mig mere bevidst om at lytte til mig selv og ikke altid tilsidesætte mig selv, eller "nøjes". Jeg er blevet bedre til at sige til og fra og være mig selv.

Det særlige ved Elena er, at hun coacher dig samtidig med at hun arbejder med dig via kroppen. Hun er direkte, ærlig, kærlig og intuitiv. Hun tager udgangspunkt i, hvor jeg er lige nu og guider mig derfra. Og giver mig gerne er kærligt skub når jeg har brug for det.

Uden Elenas hjælp ville jeg ikke være gået efter dét mit hjerte inderst inde siger/min intuition. Jeg er stadig ikke i mål, men jeg forsøger at følge min indre ledestjerne.

Nina Riisager Fra Mindful Yoga

Jeg læste om forløbet for ledestjerner og syntes det lød spændende. Jeg sad fast i hamsterhjulet og gjorde alting pr automatik, så ville gerne have nogle redskaber til at finde mig selv under alle de lag der er blevet lagt på i tidens løb.

Da det er meget nyt for mig at se på kroppen på denne måde, har jeg haft brug for at se de små videoer rigtig mange gange før det bliver logisk for mig. Når man har levet i knolden, i rigtig lang tid er det faktisk svært at føle noget som helst i begyndelsen. Jeg er dog ved at komme efter det, men har allerede tilmeldt mig næste hold.

Jeg er blevet meget mere bevidst om mine egne behov, og har gjort nogle ting bare for min egen skyld. Jeg forsøger også at være taknemmelig over det jeg har, og lader være med at Vende det indad når andre er i dårligt humør.

Det særlige ved Elenas måde at guide på er, at det hun gør, virker oprigtigt og personen Elena tiltaler mig. Nogle mennesker virker troværdige og andre ikke. Kan godt lide at du er så naturlig og der godt kan ryge en finke af panden ind imellem. Hun svarer altid på mine kommentarer og giver konstruktiv kritik.

Hvis jeg ikke havde deltaget på forløbet, ville jeg nok stadig sidde fast i mit gamle mønster og ventet på at andre skulle få noget til at ske og læse mine tanker om, hvad jeg ønsker mig af livet. Føle, at livet bare fløj forbi, uden at jeg deltog. Jeg øver mig i at træffe valg og ikke behøve at forklare det over for andre.

Helates By Elena Helina

Jeg tilmeldte mig forløbet, fordi jeg gerne vil finde hjem i mig selv, og blive den ledestjerne jeg er. Jeg har interesseret mig for personlig udvikling i snart 20 år, og savnede at få kroppen mere med.

Jeg har brug for at få en større samhørighed med min krop, fordi kroppen kan huske alt, men det var som om jeg bare ikke taler samme sprog som min krop, dette vil jeg gerne blive bedre til.

Jeg har heste, og for at komme tættere på dem, har jeg brug for at blive bedre til at forstå min krops signaler. Forløbet har hjulpet mig med at få større kontakt til min feminine kraft, hvilket bestemt føles skønt.

Den måde opgaverne er opbygget på, synes jeg er godt lavet. Dog var det undervejs svært for mig at svare på nogle af spørgsmålene. Jeg har fundet dem frem, og er sikker på jeg kan få stor glæde af at lave dem ad flere omgange gennem årene der kommer, og nå mere og mere i dybden med dem for hver gang.

Jeg er meget inspireret af de kære elskede kloge dyr, og synes at Elenas måde på mange måder minder mig om dyrenes visdom. F.eks. hvis der er noget der er blokeret, eller jeg har brug for en pause, så kan jeg ved at lave helates komme fra hoved til krop.

Og fremgangsmåden med at komme ind i min femininitet at mærke, for derefter at handle på det, vil jeg komme til at bruge rigtig meget fremover. Før var jeg for meget i min hårde maskuline side... Så jeg er mere afbalanceret i siderne nu, når jeg husker det 😉

Elena har kroppens visdom med, hvilket mange af de andre ting jeg har prøvet ikke har haft, og jeg har manglet forbindelsen fra hoved til krop, så det har været rigtig godt.

Muligvis havde jeg sejlet rundt samme sted som alle de andre år, hvor jeg ikke formåede at komme ind i min kærlige kerne og lytte til min indre visdom.

Elena ser nogle sammenhænge i krop og sind som jeg ikke selv ser endnu. Det er skønt at blive guidet med Elenas kærlige væremåde og smittende livsglæde.

Jeg kan ikke rose forløbet eller din væremåde nok kære Elena. Tusind tak for dig, du er en sand lysende lederstjerne inspiration

Anita Nielsen Om Forløbet For Ledestjerner
Tak for dig, og fordi du har skabt HBMU! 
Kære Elena ❤️
Tak for en.... på et utroligt dybt plan FANTASTISK dag på 1. Modul af HBMU.
Jeg har sovet SÅ godt i nat - og følt mig mere afstresset og afslappet end jeg har følt længe.
Du er et menneske, der virkelig rører ved mit hjerte. Du er så utroligt givende og deler fra så smukt og sårbart et sted i dig selv. Hele din energi emmer af kærlighed, dyb empati.. af råstyrke og af at du har en helt fantastisk intuition. Du SER os bare... og det er trygt, fordi det er fra det sted vi kan rykke os og opnå dyb transformation.
Tak for dig Elena.... og tak fordi du har skabt HBMU ?
Jeg er dybt dybt taknemmelig og GLÆDER mig til at være sammen med dig og de andre skønne, smukke kvinder igen på Modul 2.... ja, på hele denne smukke smukke rejse.
Du har ret... du GØR tingene anderledes og jeg er VILD med det ❤️❤️
Med kærlig hilsen XXXX
Helates By Elena Helina

Alle burde smutte en tur forbi Elena, når de sidder fast - det gør jeg!

Fremover smutter jeg forbi Elena, når jeg er 'stucked'

Hvis du har blokeringer eller følelsen af igen og igen 'at banke hovedet mod muren', så skal du lade Elena hjælpe dig.
Hun er umanerlig dygtig til at spotte ind i hvad end, som stopper dig og hjælpe dig med at slippe det.
Hver gang jeg kan mærke jeg er 'stuck', så smutter jeg i hvert fald fremover forbi Elena, og jeg kan anbefale det samme til alle andre, der har brug for at slippe gamle traumer, mønstre og følelser, som spænder ben for dem.

Jeg sad fast i frygten for at tage mig selv og mine behov alvorligt

Inden jeg kom til Elena, sad jeg fast i en frygt for at tage mig selv og mine behov alvorligt. Derfor havde jeg brug for at komme ned i kroppen og mærke hvad der blokerede for det. Og da Elena har en særlig tilgang til kroppen og en autencitet, som jeg og helt vild med, var jeg overbevist om, at hun kunne hjælpe mig.
Jeg kan stå stærkere i mig og i mine behov og både mærke og udtrykke dem klarere, og nu ved jeg også præcis hvordan jeg skal arbejde med min krop, når jeg mærker at jeg er ude af integritet.

Elenas krops sessioner er særlige fordi hun selv har udviklet sine metoder

Elena har et skønt nærvær og er super dygtig til det hun laver. Fordi hun selv har skabt de metoder hun bruger, er det en utrolig kærlig og autentisk oplevelse at være hos Elena. Hun er knivskarp og spotter meget hurtigt ind i de præcise blokeringer i kroppen, hvorefter hun hjælper med at få dem til at slippe.

Jeg føler mig altid lettere og mere hjemme i mig efter en krops session med Elena 

Efter en session med Elena føler du dig meget mere hjemme i dig selv, og så får du samtidig kropsøvelser, så du kan arbejde videre derhjemme. Og som en bonus er Elena super skøn, ærlig og utrolig dejlig at være sammen med. Man går fra Elena med et lettere hjerte, lettere sind og en lettere følelse i kroppen.

Jeg kan anbefale Elenas til ALLE, der sidder fast og ønsker mere flow 

Hvis du har blokeringer eller følelsen af igen og igen 'at banke hovedet mod muren', så skal du lade Elena hjælpe dig. Alle burde i virkeligheden komme forbi Elena.

Camilla Schou Andersen

Jeg tilmeldte mig retreatet med et ønske om at komme mere ned i kroppen og få en større accept af mig selv. Og et ønske om at fortsætte den forandring, der lige så stille er startet efter jeg har deltaget i et krop og flow-forløb hos Elena.
Under retreatet kom jeg helt ned i gear, og oplevede en uvant langsommelighed. Der opstod også en tristhed over at en stor del af min dagligdag ikke gør mig glad. Efter retreatet var jeg virkelig gennemtræt og meget sårbar i flere dage.
Jeg ved nu, at det at komme ned i kroppen på daglig basis gør mig godt. Og at jeg har brug for mere langsommelighed og mere tid til mig selv i hverdagen.
Villa Fjordhøj er hyggeligt, stemningsfuld og med en fantastisk beliggenhed. Og med de skønne faciliteter med romerbad, fjordbad og vildmarksbad (eller hvad det nu hedder....) giver det gode rammer rammer for retreatet og også for det nærvær, der opstod mellem deltagerne. Maden var også dejlig.
Jeg kan anbefale alle andre, der har brug for et frirum og en pause fra hverdagen, hvor man kan mærke sin krop og reflektere over livet, at deltage i et Helates retreat.

Helates By Elena Helina

Jeg fandt roen Jeg oplevede på retreatet, hvordan jeg kom mere til stede i kroppen og det vildeste var, at jeg oplevede et døgn UDEN smerter nogen steder! Det gik op for mig, at jeg altid har ondt eller er stiv et eller flere steder i kroppen. Det var bare blevet til en vane. Nu mærkede jeg den fantastiske følelse af at være helt smertefri og afslappet i kroppen. Det var helt fantastisk!
Inden retreatet var jeg kommet alt for meget op i hovedet, havde smerter i nakken, stiv i rygradden og følte mig meget sitrende og stresset. Jeg forventede at komme helt ned i kroppen og have færre smerter.
Jeg fandt roen i mig igen.
Jeg er vild med formen på retreatet. Helates, god mad, dybe snakke, vandet så tæt på. Jeg kan godt lide den måde man bevæger sig på med helates. Det føles blidt og afstressende og alligevel får man styrke. Det er den mest nærende måde at bevæge sig på, der findes.
Jeg vil blive ved med at anbefale mine veninder retreatet, og håber, vi skal sammen af sted en gang i fremtiden.
Jeg glæder mig allerede til næste gang 😉

Nana K

Helates kan forvandle selv den mest fastlåste krop og skabe mere flow og frihed på en sjov og befriende måde, i stedet for hård og kedelig træning!!

Blev inspireret af dine gratis videoer
Du poppede op på Facebook, og jeg gik ind på din blog og prøvede nogle af dine videoer. Da jeg så så, at du afholdt en workshop, kunne jeg straks mærke at det var noget jeg absolut måtte prøve. Jeg kendte intet til Helates i forvejen og tænkte, at jeg ville få mere udbytte af dine videoer, hvis jeg deltog i en workshop.

Helates træning er sjov og befriende
Min største aha-oplevelse er, at Helates kan forvandle selv den mest fastlåste krop og skabe mere flow og frihed på en sjov og befriende måde, i stedet for hård og kedelig træning!!

Jeg føler mig meget motiveret til at bygge min krop op igen
Elena er super sød og nærværende, og deler ud af egne erfaringer, som gør at man føler sig helt tryg. Elenas entusiasme omkring Helates smitter og motiverer en til at komme i gang med at bygge sin krop op igen.

Jeg kan anbefale ALLE at komme med på én af Elenas workshops, og jeg ville ønske, at man kunne booke Elena til en workshop på Falster 😉 Marianne

Billedkunstner Marianne Henriksen

Jeg er lige startet på Elenas Krop & Flow-forløb, og noget i beskrivelsen af kurset ramte mig bare, så jeg tænkte, at det ville være et super godt supplement. Så jeg var bare nødt til at melde mig til.

Jeg er har først og fremmest fået mere fokus på min krop i dagligdagen og bevidsthed på at mærke mere efter mig selv, og give mig selv mere omsorg.

Det, at man så tydeligt - ud fra læsning af kroppen - kan udpege ret præcist, hvor i livet, jeg er udfordret, er nyt for mig. Jeg har efter kurset mærket mere lethed og glæde, og lidt mere energi og optimisme, end jeg har mærket i lang tid. Jeg har tidligere også haft glæde af ned-i-kroppen-ting, som åndedrætsterapi og yoga, men dette går dybere.

Elena er en rigtig god formidler. Meget nænsom og nærværende, og samtidig meget direkte og insisterende. Hun taler direkte ind i mig, så jeg føler mig set og mærket.

Jeg kan anbefale Elenas kurser til andre, der ligesom jeg er lidt trist, træt og mellemfornøjet i dagligdagen, og måske døjer med smerter og andre ubalancer i kroppen.

Det var superdejligt at være en del af gruppen, og det var et trygt og åbent forum at dele i. Jeg lærte også meget ved at spejle mig i mine medkursisters problemstillinger.

Jeg glæder mig meget til det videre forløb og til at deltage i dit retreat.

Helates By Elena Helina

Jeg ville gerne lære mere om Helates, da jeg føler at Helates bare er vejen frem for mig.

Nogle af de ting, du delte omkring relationer, og hvordan vi spejler hinanden og kan heale vores relationer indefra og ud via Helates, ramte mig, og jeg har siden haft en aha-oplevelse med en svær relation, hvor jeg brugte Helates til at stå stærkt i mig og ikke lod mig påvirke af situationen, som jeg plejer.

Jeg kan se, hvordan jeg nu i de svære eller ubehagelige situationer og områder af mit liv kan bruge Helates og mit åndedræt i stedet for at lukke ned for mig selv og min vejrtrækning og blive helt anspændt.

Jeg gik fra kurset med opløftet energi og havde det fantastisk i min krop.

Elena er en fantastisk underviser med magiske evner. God til at forklare, de forskellige øvelser.

Det er også rart, at vi arbejder i små grupper, det føles trygt og godt.

Jeg opdagede et opslag på facebook lige som jeg skulle til at søge efter hjælpe til mine knæsmerter og faldt så over dig 😉
Og selv om vi slet ikke har arbejdet med mine knæ i vores online session over Skype, så har jeg faktisk haft mindre smerter i mine knæ siden. De er så begyndt at komme tilbage langsomt igen...
Den største forskel efter vores online session er, at nu kan jeg se mine udfordringer på en anden måde.
Jeg er blevet bekendt med muligheden for at heale mig selv, hvilket er en kæmpe ting for mig, da jeg førhen har følt at jeg var afhængig af hvordan mine relationer var, førend jeg troede mine fysiske smerter forsvandt. Nu kan jeg se, at healingen af mine knæ og mine relationer skal ske inde fra mig.
Jeg har ikke prøvet så mange andre der arbejder med det samme emne som Elena gør. Men jeg oplever mig virkelig mødt i der hvor jeg er. Samtidig med hun lytter og er rosende. Hvilket er noget der får en selv til at tro på ændringen er lige ude foran døren.
Jeg vil helt sikkert anbefale Elena til andre, jeg kender som har smerter i kroppen og har også allerede nævnt det overfor en veninde.
Jeg vil bare virkelig sige tag for at udvide og åbne mit sind indenfor min krop.

Camille Christensen

Jeg har fået sluppet så mange dybe ting i min krop og oplever så meget mere flow i mit liv, efter jeg har fulgt et Body & Flow forløb hos Elena Helina.
Jeg har arbejdet med mig selv i mange år. Det har været rigtig godt på mange måder, og lige det jeg havde brug for på det tidspunkt. Jeg ved utrolig meget med mit hoved om mine mønstre og har arbejdet med traumer og andre oplevelser der har gjort indtryk. Troede jeg var rimelig afklaret og lettet. Men. Kroppen husker alt.
Med Elena Helinas forløb er jeg kommet i kontakt med alt det, der stadig har siddet i min krop via Helates, samtaler og krops sessioner. Den kombination har været fuldstændig fantastisk og meget meget dyb.
Jeg er meget fascineret af at jeg ikke kan skjule noget som helst for Elena. 🙂
Min krop fortæller hende det hele og hun er så skarp til at se og mærke præcis hvad der røre sig i mig og hvad mine spændinger handler om. Det er virkelig vildt. Jeg har fået forløst dybe spændinger og mønstre der går helt tilbage til min barndom og mine familiemønstre.
Jeg er dybt taknemmelig for Elena og for den process jeg har været i og stadig er i med krop og flow forløbet! Hun er virkelig dygtig.

Nana Klitgaard Danscher

Jeg havde fulgt Elena længe og skulle med på næste retreat. Jeg havde også læst om kurset og tænkte det også ville være noget for mig, da jeg havde været igennem en lang tung periode af mit liv, og havde mange smerter alle vegne.
Jeg elsker at heale andre mennesker og tænker, at jeg også skal lære at heale mig selv, så jeg kan heale andre.
Efter kurset er jeg blevet meget mere opmærksom på, hvordan kroppen hænger sammen med sindet og hvorfor det smerter forskellige steder i kroppen. Og jeg fik løst lidt op i mit flow. Jeg kom lidt tilbage til mit eget sted/ min essens. Men der er stadig et stykke vej at gå.
Kurset har gjort den forskel at jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg vil udsætte min krop for. Jeg har fx ikke haft lyst til at "køre" chokolade ned, som tidligere.
Det har gjort at jeg har lyst til at arbejde videre med mig selv og min krop, og jeg har bl.a. tilkøbt et Krop & Flow forløb hos Elena, som skal hjælpe mig mere i balance med mig selv og mit flow i kroppen.
Jeg har altid følt mig "dum"/ forkert når jeg lavede øvelser, men her kommer jeg ind i et flow under øvelserne, så jeg helt glemmer og bare er i det, netop fordi jeg kommer ned i min krop og flyder med, i stedet for at være i mit hoved og tro at jeg skal have kontrollen. Det giver en dejlig følelse efterfølgende.
Jeg oplevede Elena som en kompetent underviser. Der var en god information mellem øvelserne og kroppen og "ting" blev taget op som de var fremme, hos hver enkelt kursist.
Jeg kan klart anbefale andre at deltage på Elenas kurser i Helates. Det kunne fx være andre, der som jeg har været igennem en stress fuldt periode af livet, hvor det at mærke sig selv er næsten forsvundet. Jeg har overhørt min egne grænser så meget, at kroppen til sidst sagde fra. Og nu er jeg ved at nærme mig mit indre flow igen. Og med kroppen som genvej, kan jeg allerede mærke der er sket forandringer.

Gitte Brun

Jeg følte mig tiltrukket af at bruge en weekend på at komme ned i kroppen og mærke mig selv, trække vejret og lytte til mig i stedet for at gå og føle mig forkert.
Jeg fik arbejdet med mine udfordringer og fik lært at mærke mig selv gennem min krop. Og lytte til mig og hvad der er rigtigt for mig. Jeg mærkede også, at jeg ikke er helt forkert.
Jeg har mærket kæmpe forandringer med retreatet.
På vejhjem fik jeg mærket efter omkring at blive skilt fra min eks. Jeg fik ringet til ham og bedt om skilsmisse. Fordi jeg kunne mærke at det var det rigtige for mig.
Og jeg fik mærket efter omkring mit arbejde om det nu også var det rigtige for mig, da der sker mange forandringer på min arbejdsplads. De forandringer passer ikke ind i det jeg gerne vil, så jeg har nu taget mod til at sætte gang i en gammel drøm om at blive konsulent. Jeg har fået oprettet et cvr nummer og fået kontakt til nogle virksomheder der kunne have brug for min ekspertise.
Uden 3 dages Helates retreat havde jeg aldrig taget disse store beslutninger.
Jeg bruger nu Helates hver dag. Dels for min krop men også til at lytte til min indre GPS.
Og jeg har fået en masse inspiration til sund og lækker mad. Det er en fantastisk at mærke på egen krop hvad det gør at spise sund og lækker mad på Elenas sund indefra måde.
Villa Fjordhøj er et fantastisk sted, og Elena er bare fantastisk og livsbekræftende. Hun er omsorgsfuld og... bare fantastisk.

Annegrethe Andersen

Jeg er ret vild med Helates, så jeg ville gerne opleve hvad der ville ske med kroppen på 3 dage i træk.
Min største udfordring inden synes jeg er at min krop er så vandt til at være i en bestemt kropstilling og falder nemt tilbage i den samme, hvor jeg falder lidt sammen og lukker for vejrtrækningen. Det er ren overlevelse, som min krop gør i beskyttelse. Det var en af de ting jeg arbejdede med. At få skrællet flere lag af løget.
På retreatet oplevede jeg, hvordan jeg kom mere til stede i kroppen og det vildeste var, at jeg oplevede et døgn UDEN smerter nogen steder!
Det gik op for mig, at jeg altid har ondt eller er stiv et eller flere steder i kroppen. Det var bare blevet til en vane. Nu mærkede jeg den fantastiske følelse af at være helt smertefri og afslappet i kroppen. Det var helt fantastisk!
Hvis ikke jeg havde været med på retreatet ville jeg have været samme sted - stadig med stiv ryg, og nu hvor jeg har oplevet, hvordan det føles at være mig uden stiv ryg, vil jeg stræbe efter at opnå samme smertefrie tilstand igen ved at lave helates så tit som muligt.
Villa Fjordhøj var super dejligt. Hjemligt og hyggeligt og med skøn forplejning. Et kapitel for sig! Jeg glæder mig allerede til næste gang. Også rigtig dejligt med spa og skønt værelse.
Elena har været så god og skabt en skøn ramme for os alle. Det hele føltes trygt og godt. Elena er en rigtig god underviser, omsorgsfuld og opmærksom.
Hun kan også godt lige blive lidt insisterende, hvis hun føler at nogen ikke forstår hvad hun mener. Men det betyder ingenting, for der er hele tiden god og tryg stemning.
Ja da! Jeg har allerede anbefalet et Helates retreat til op til flere veninder, og håber da også at de kommer med! Jeg glæder mig vildt til næste gang!

Nana Klitgaard Danscher

Jeg har længe følt blokeringer i forbindelse med at komme ordentligt i gang med min drøm om at blive selvstændig yoga og mindfulness mentor for børn og deres familier. Efter af have deltaget i et af Elenas krops kurser med Helates, var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle prøve at få personlig hjælp fra Elena.
Det var jo helt vildt hvad jeg oplevede på vores 3 timers Body & Business session. Jeg føler mig mere tro mod mig selv efterfølgende og har fået "sat nogle punktummer" som har været undervejs i flere måneder. Da jeg lå på briksen skete der en masse med min krop og jeg følte bagefter en form for lettelse/befrielse.
Jeg tror på at jeg er på rette vej, og nu tør jeg stå ved det.
Elena lærte mig at tolke mig selv og min krop. Hun får mig til at åbne op for blokeringer og finde ind til mit eget indre lys.
Elena er åben, hjertelig, ærlig, kærlig og dygtig.
Jeg kan anbefale alle, der føler en eller anden form for blokering eller mangel på flow, at få hjælp fra Elena.

Helates By Elena Helina

Jeg har de sidste par år, arbejdet med mig selv og er blevet mere og mere bevidst om at man skal lytte til sin krop og at man opnår større balance i sit liv, når man kan mærke sig selv. Jeg har fulgt dig på facebook et stykke tid og synes du er utrolig fascinerende og spændende at følge.  Jeg var så heldig at vinde en plads på kurset.
Efter kurset er jeg meget mere OBS på min krops fysiske signaler og kæder det sammen med nogle følelser og tanker som jeg i bund og grund har haft i mange år og som jeg skal lære at give slip på, for de dræner min energi og mit flow.
Når jeg fx får ondt i lænden, eller nakken, så kan jeg nu sige til mig selv at det er ok at bede om hjælp/støtte og at jeg ikke behøver at tage så stort ansvar på egne skuldre. Det gør det nemmere for mig at se at jeg skal ligge noget fra mig og passe på mig selv, så jeg kommer i balance igen.
Elena er fantastisk. Inspirerende, energisk. Brænder for det hun laver og super dygtig. Dejlig ligefrem og ærlig.
Jeg kan anbefale Elenas kurser til alle jeg kender.

Helates By Elena Helina

Jeg tilmeldte mig kurset, fordi det lød spændende, og fordi jeg gerne vil bruge det Elena kan i min egen undervisning og i min egen klinik, så jeg kan blive bedre til at behandle og hjælpe/vejlede mine klienter.
Frøet er sået for mange år siden, men det er ikke rigtig blevet vandet eller har fået næring, og det fik det med kurset. Jeg er stadig sådan lidt høj over det. Jeg kan mærke at det er "den rigtige vej" at gå.. Det gror og spirer og jeg vil gerne have mere af det. Det føles så godt i kroppen, og så er det bare så spændende.
Det at se på andres krop, hvordan står/går de, kropsholdning, svaj/ingen svaj osv brugte vi meget på min uddannelse, og det gik pludselig op for mig, at jeg jo faktisk har fjernet mig lidt fra det. Og det var fedt at være "tilbage".
Så spændende, at man via Helates kan vitalisere kroppen og få adgang til at afkode årsagen bag kropslige og andre ubalancer.
Elena er levende, fyldt med energi og hun er dygtig. Som jeg sagde: "så lille /spinkel en person med så stor kraft"..! Hun har indsigt, viden og er god til at spørge ind og til at samle op, når det er nødvendigt. Og så går hun lige ind til benet, men på en kærlig måde og det kan jeg godt lide. Hun får en til at føle sig velkommen og mødt. Hun viser stor empati og har tid til den enkelte.
Jeg kan anbefale kurset til veninder og andre, som jeg ved interesserer sig for "alternativ" behandling, for kroppen og sundhed indefra - måske nogle klienter.

Anita Pedersen

Jeg tilmeldte mig kurset for at få mere viden om min krop, hvor mine blokeringer er, hvad de kan fortælle mig og hvordan jeg kan hjælpe mig selv til mere flow.
Én af mine største aha-oplevelser var, at jeg skal tage mig af min sårbarhed og at den faktisk er en styrke. At min intuition er en gave og at jeg kan bruge den for at hjælpe mig selv og derfra andre mennesker.
Kurset lærte mig, at jeg skal begynde at sige højt, hvad jeg ønsker for mig selv og dele det med andre. Det er nyt for mig at involvere andre i mine drømme, selvom de er meget tydelige for mig selv. Elena er en inspirerede, opmærksom og skøn underviser.
Jeg kan anbefale kurset til veninder og andre, der som jeg er nysgerrige, søgende og i proces med at udvikle sig selv.

Lene Kattrup Zoëga

Jeg får skrællet lag på lag af alle de gamle vaner og løgnhistorie og genfinder min frihed. Frihed til at være MIG som jeg er og ikke mig som ANDRE mener jeg bør være. Helates skaber balance i min krop og åbner så jeg kan mærke min krop igen…
Energien i den lukkede Facebook-gruppe er ENESTÅENDE!
Elena betyder rigtig meget for mig. I gruppen er hun hurtig til at spotte nøjagtig hvad de forskellige ting betyder for hver enkelt, og det er super dejligt. For mig er Online Universet helt klart den helt rigtige fortsættelse til mit mere teoretiske mental power kursus. Universet og Elena hjælper mig videre til at lande viden til visdom på celleplan.

Jeg blev fanget af din energi, dit sprog, dine refleksioner, der er med til at forstyrre mig på den allerbedste måde, så jeg får bredt billedet eller historiefortællingen mere ud og set/mærket det på en anden måde. Og så bookede jeg min 1. session.
Jeg er kommet mere i kontakt med mig, min kerne og fået rusket op i mine gamle forestillinger. Jeg ved nu at jeg selv har skabt mine begrænsninger, jeg ved hvorfra de udspringer og jeg er i gang med at give slip på det samtidig med at jeg glæder mig selv med de aktiviteter som jeg gerne vil mere af.
Jeg har fået hævet min energi op til hvor jeg kan hente mere fremfor at være et sted hvor jeg tidligere blev drænet fuldstændig.
I forhold til arbejde ved jeg, at jeg skal noget andet men at jeg endnu ikke er klar. Bare at tillade den tanke har bragt ro i mit sind samtidig med at jeg bærer håbet for at jeg tager springet til noget helt andet, når jeg er klar.
Rent kropsligt kan jeg mærke at jeg åbner op for andre mennesker og for livet. Fysisk med en opmærksomhed på solar plexus, når jeg skærmer af for andre og for mig selv. Det er tydeligt at mærke når jeg lukker i og også når jeg åbner op.
Måden hvorpå du både tager udgangspunkt i det jeg siger og i læsningen af min krop samtidig med at du behandler de steder som trænger til støtte, til at blive løftet og healet, gør en stor forskel for mig.
Som personlig hjælper er du nærværende, lyttende, empatisk, ærlig, inspirerende, fantastisk, modig, klog, hel.
Og så giver dine refleksioner og eksempler stof til eftertanke samt inspirerer mig til at modtage mere hjælp.

Lene Kattrup Zoëga

Måtte eje bogen selv - var kørt fast

Jeg har lånt bogen på biblioteket og blev så begejstret, at jeg straks måtte eje den. De mange gode og naturlige råd om kroppen og hvad vi putter i den, gjorde mig glad.

Jeg er lige i gang med at tabe mig,og var kørt fast. Nu fik jeg lyst til at gøre lidt ekstra ved det igen. Der er så mange råd, der lige passer til mig. Vil i morgen prøve de grove drømmeboller. Tak for bogens ti kostråd, dem kan jeg bruge.

Hilsen Tove

Bogen er en en stor inspiration og har en fast plads på mit køkkenbord

Jeg var startet i forløb hos Helle og måtte selvfølgelig købe bogen, som jeg har læst flere gange. Der er inspiration til mad, hvor jeg tit finder bogen frem og bruger mange af ingredienserne, men kan så også skifte ud med hvad man lige har, nu man ved man der er godt for ens krop.

Den er letlæselig og overskuelig og har fået en fast plads på køkkenbordet og bliver tit taget frem til inspiration.

De varmeste anbefalinger herfra :o) Helle Truelsen

 

Dine ordbilleder på kost og krop er geniale

Kære Elena, du er en fantastisk forfatter…!!! Jeg håber du fortsætter og at din bog kommer i mange bogforetninger også. Du skriver utrolig letforståelig også i forhold til det kostfaglige.

De der billeder med kroppen som en bankkonto, speede og bremse motoren og ikke mindst de levende, halvdøde og døde fødevarer… det er genialt ! OG… lokale fødevarer fremfor økologiske udenlanske der er fragtet langt …. YEES …

Jeg håber, du vil skrive en bog mere om kroppen og Helates? Det vil jeg i hvert fald opfordre dig til.

Kærlig hilsen Susanne

P.S. Den der skildpadde … puuuh den ramte plet !!!

Jeg fandt Elena på FB og blev straks nysgerrig og tiltrukket af videoerne med kropsbevægelserne. Det giver rigtig god mening for mig, at ting kan løsnes op fra kroppen. Undervejs og efter mange timers Helates kan jeg mærke at Helena virkelig har noget at byde på. jeg valgte denne session ud fra nysgerrighed og en stærk tro på at Elena kunne hjælpe mig videre.

Jeg ved nu at jeg skal flytte min opmærksomhed og lade min tilstedeværelse udspringe fra bækkenet. Denne ændring er ligesom nøglen til at en masse puslebrikker falder på plads for mig. Bl.a nærvær og relationer. Det føles som den helt rigtige indgang til at blive løftet til højere viberationer og større flow. Jeg mærker jeg er høj når jeg er det rigtige sted, og at det smitter mine omgivelser.

Elena har samtidig givet mig en slags kick til at tro mere på egen unikhed. Jeg føler nogle forandringer ved min tilstedeværelse med andre mennesker, og det er kæmpe stort for mig som godt kan gemme mig lidt i busken.

Fra jeg startede hos Elena for et lille halvt år siden til nu, er der sket virkelig store forandringer med flere ting. Min lyst til at dyrke min passion var bremset. Jeg har fået lysten tilbage, og jeg er begyndt så småt at lægge planer for hvordan der tjenes penge på den, så jeg kan få passionen integreret mere i mit liv. Det er bare en ting blandt mange. Der er ingen tvivl om, at de fremskridt der sker, de kommer helt inde fra min inderste kerne, og er fuldkommen sande. Det er nok det Elena kan, hun kan spotte ind til de dybeste sandheder og længsler, og bruge dem som en slags byggesten som jeg/vi kan arbejde videre med.

Som hjælper er Elena åben, ærlig, kærlig, har et helt særligt talent for at læse kroppens sprog, og til at bruge dette til den vildeste heelende udvikling. En skøn og fantastisk hjælper.

Jeg kan anbefale Elenas B & B til alle, der på samme måde som jeg føler sig tiltrukket af, at bruge kroppen som genvej til selvudvikling.

Helates By Elena Helina

Jeg bookede sessionen, fordi jeg følte du kunne hjælpe mig videre i min udvikling.
B & B talte til mig, fordi det var et miks af walk and talk, Helates og behandling, det forventede jeg at ville kommer hele vejen omkring min udfordring.
Allerede på vej hjem i bilen tænkte jeg på nogle handlemønstre jeg straks skulle få ændret – noget som ikke nærer mig.

Du er god til at spotte ind i sagens kerne og sætte fokus på det. Få mig til at se sammenhængen mellem mine handlemønstre og min ubalance.

Jeg er blevet rusket op i mig og har fået sat fokus på, hvad jeg selv kan gøre for at stå stærkere i min essens.

Du er super god som hjælper! Du er god til at spotte hvor fokus skal lægges og hvad der trænger til healing.
Jeg vil helt klart anbefale dig – til dem som er klar til at arbejde med sig selv.

Merete Andersen Blid-zoneterapi.dk

Jeg tilmeldte mig Elenas kursus, fordi jeg har brug for at dykke dybere ind i min intuition, og bruge den mere og for at få lidt mere indblik i dét, min egen krop har snakket højt om de sidste år.Jeg er uddannet massør for mange år siden, og ville også gerne samle op på noget at alt det jeg lærte om kroppen dengang, for at kunne bruge kroppen mere i arbejdet med mine kunder.
På kurset fik jeg indblik i, at jeg allerede er på vej og gør det "rigtige" og det blev tydeligt for mig hvad mit næste skridt er.
Jeg har fået en enkel oversigt og metode til at aflæse kroppen og en måde at sætte min intuition i spil. Og hvor enkelt vi kan gøre det - det behøver ikke kompliceres.
Elena er herlig og fuld af energi i hendes lille hyggelig oase, som hun overstråler. Elena er en person som kan skære direkte ind til benet, og videreformidle komplicerede emner på en enkel, levende og klar måde. Hun er skarp og direkte, siger tingene ærligt med et kærligt spark. Luften emmer af spørgsmålet - Vil du eller vil du ikke tage dit ansvar for det din krop snakker om. Hun er lynhurtig til at læse kroppen og energien folk kommer med, og kan bare trylle med kroppe.
Jeg kan anbefale Elenas kurser til massører, terapeuter, behandlere, spirituelt interesserede og alle andre, som gerne vil bruge kroppen som genvej til egen og andres udvikling - folk som har brug for at læse andre og kunne skyde genvej til problemet, så der kan sættes fokus på roden med det samme, folk som har brug for at løfte sig selv eller andre, eller blot gerne vil forstå andre mennesker og deres udgangspunkt bedre.
Elena underviser i en meget let og glad og levende energi, som smitter helt ind i sjælen. Man kan ikke andet en blive berørt på den gode måde.

Susanne Hedal

Jeg havde set et opslag på Facebook og var nået dertil, hvor der skulle ske noget andet end det man plejer... også i forhold til andre 'hjælpere' såsom psykologer og fysioterapeuter/kiropraktorer.
Nu kan jeg igen mærke mig. Det er ikke bare tanker der flyver afsted nu.
Jeg er også blevet ok med min stress og angst og kan bedre håndtere den når den kommer snigende.
Jeg har også fået mere tillid til mig selv. Jeg er blevet opmærksom på, hvad der er god energi for mig og hvad der ikke er! Især i forhold til relationer.
Du giver mig så meget ro og tro på alt er ok! At jeg har rykket mig meget, også når det ser sort ud (i mine øjne). Du er konkret. Du formår at give mig tillid til min egen krop og kunnen. Helt ubeskriveligt.
Uden krop & Flow forløbet hos Elena ville jeg stadig døje med konstant stress, angst og ondt i kroppen uden at vide hvorfor! Nu ved jeg præcis hvor jeg skal sætte ind...
Jeg oplever Elena som meget nærværende. Hun forstår hvilken 'dagsform' man er i så snart man træder ind ad døren. Hun skaber ro og deler ud af konkrete eksempler fra eget liv, hvilket gør det hele mere 'virkeligt' og OK.

Helates By Elena Helina

Jeg meldte mig til Elenas kursus, fordi jeg gerne ville vide mere om det psykiske bag en krops ubalancer. Den største aha-oplevelse var, hvor stor smerte jeg havde lukket ned for.
Der var en del steder jeg plejer at have mest ondt, men de steder blev hurtigt løsnet op på kurset, og den oprindelige smerte kom frem.
Det var ret vildt synes jeg.
Øvelserne har gjort en stor forskel for mig. Jeg bruger dem næsten hver dag, for at løsne op for de spændinger min krop nærmest automatisk sætter sig i hver dag.
Jeg kan anbefale Elenas kurser til mine kolleger fra kraniosakral uddannelsen og andre, der arbejder med kroppen eller gerne vil blive klogere på deres egen krop og senere andres.

Nana Klitgaard Danscher

Jeg tilmeldte mig Elenas Helates retreat, fordi jeg havde et ønske om at blive mere kropsbevidst på en rolig og intuitiv måde.
Min største udfordring var at skulle være kropslig i en gruppe, jeg ikke kendte, og desuden kendte jeg ikke meget til Helates træning i grupper.
Retreatet gav mig en bevidsthed om, at jeg med få øvelser kan smidiggøre både min krop og mit sind og på den måde skaber mere flow i mit liv.
Min stivhed i leddene var klart minimeret efter retreatet, og efter retreatet er jeg kommet tættere på mit ønske om at skabe balance i mit liv ved at være mere i min krop og n større bevidsthed om hhv. min maskuline og feminine energi.
Jeg har efterfølgende taget mig selv i at lave øvelserne ubevidst, når kroppen bliver lidt stiv.
Jeg har også fået pejlemærker i min krop, som støtter mig i mine mentale blokeringer. Nu skaber jeg stille og roligt et sprog mellem mit hoved og min krop, som har været væk fra hinanden i mange år, og jeg kan være mere intuitiv i forhold til min krop.
Villa Fjordhøj er perfekt og klart værd at anbefale til andre. Maden var god, værelserne enkle og unikke, omgivelserne var rolige, og der var på én gang plads til samvær, nærvær og egen tid.
Elena er kærligt støttende og anerkendende men også udfordrende på en omsorgsfuld måde.
Jeg kan klart anbefale Elenas Helates retreats til andre, der ønsker at blive mere kropslige bevidste i forhold til deres blokeringer på deres personlige udviklingsrejse.

Helates By Elena Helina

Jeg fandt ud af, at jeg slet ikke er så forkert. Det gav mig et kæmpe skub, at mærke alt den kærlighed, nærvær og støtte, der pludselig sneg sig ind i mit hjerte, da jeg selv åbnede op for hvor dårligt jeg havde det. Det var faktisk ret fantastisk, at være en del af det fællesskab der opstod. Jeg har oplevet efterfølgende, at jeg er begyndt at handle på de ideer jeg får, og ikke lukker det hele ned som jeg plejer.
Hvis jeg ikke havde deltaget i retreatet, havde jeg stadig haft det dårligt med at relatere til andre. Stadig lukke af for nye ideer i mit liv.
Villa Fjordhøj er en fuldstændig fantastisk ramme for retreatet. Vidunderlige omgivelser. Alt var helt i top. Maden var indbydende og smagte skønt. Værelset “1001 drøm” som jeg var så heldig at bo i, var perfekt. Der vil jeg gerne bo igen :-).
Elena er ikke bare en super vært og en meget dygtig underviser. Elena er et “rigtigt” menneske der deler ud af sit eget liv og erfaringer, hvilket gør at det hele ikke virker så “skrivebords-agigt” det er jeg egentlig ret vild med. Elenas undervisningsform er både opløftende, sjov og yderst gavnlig for krop og sjæl.
Jeg kan og vil sagtens anbefale andre, at deltage i denne form for retreat. Måske burde det være noget alle skulle deltage i mindst en gang om året. Sikke et løft verden ville få. Jeg kender i hvert fald flere, med ar på sjæl og krop, der ville have stor gavn af, at få livet kroppen op, og opleve følelsen af den samhørighed med de andre deltagere jeg synes der opstod på kærligste vis.

Tusind tak for dejlig inspiration og en dejlig dag i kroppens tegn! Dit kursus hang super godt i tråd med min egen tilgang til kroppen, og det at arbejde med kropsvisdom! Love it! Fedt at arbejde med kroppen på denne måde, og det den spejler – MENS man er i bevægelse – både fysisk og i følelserne.

Efter nogle fantastiske ture på briksen hos Elena, tænkte jeg det var tid til endnu mere selvhjælp.
Kurset gav mig stor værdi. Jeg kan se nu, hvor mange der bærer rundt på alt for meget “lort” i deres krop, og jeg fik selv en kæmpe aha oplevelse, da jeg blev “scannet” af en med kursist.
Der er masser at arbejde videre med på mig selv, og jeg vil også bruge det jeg har lært i mine relationer. Lokalerne er super dejlige og lyse midt i Centergaden, hvor proviant kan hentes i pausen, og Elena er super god til at guide, komme med eksempler og lytte til spørgsmål.

Elsebeth Frigaard

Min største udfordring før retreatet var, at jeg ikke følte mig godt tilpas i mig og min krop. Jeg følte lidt den var i vejen på en eller anden måde. Jeg følte mig usexet, klodset og slatten. Jeg følte mig også meget træt og drænet.
Efter retreatet har jeg følt mig langt mere feminin og blid, og jeg havde lyst til at komme tilbage til den nærende mad og andre ting, der bygger op i stedet for at blokere eller dræne mig.
Jeg indså også, hvor meget jeg egenligt holder af min krop og hvor forsømt den var.
Hvis ikke jeg havde været på retreatet, havde jeg nok stadig siddet fast og været blokeret i vrede over min krop. Og havde brugt min energi på at sidde fast i stedet for at udvikle mig og få mere flow i mit liv.
Jeg er vild med Villa Fjordhøj, forplejningen, servicen – og ELVERBADET og glæder mig til at komme tilbage!
Elena er meget professionel, tilstede og rolig som vært og underviser.
Jeg kan anbefale alle, der sidder fast i deres krop og deres liv og som er villig til at arbejde i dybden med årsagerne til deres udfordringer, at investere disse 3 dage i dem selv og deres krop.

Betinna Meike Larsen

Jeg er som krops behandler selv nysgerrig på viden til egen brug og til at bruge videre som hjælper for andre. Jeg er også i en forandringsfase, så jeg er opmærksom på mig selv, at være god ved mig selv, at lære mig selv at nydelse er helt korrekt, så derfor er det vigtigt for mig at få rystet og bevæget min krop ind i nye erfaringer - Det sker med Elena.
Jeg kan anbefale Elenas kursus i kropslæsning til alle, der vil blive klogere på egen krop, dens begrænsninger og ikke mindst muligheder samt hjælpere af alle slags, der har med mennesker at gøre i deres dagligdag.

Jeanette Hubert Jelstrup

Jeg elsker at få den månedlige inspiration og øvelse. Jeg arbejder rigtigt meget med min krop og nyder øvelserne og refleksionerne. Der er altid en fantastisk energi i den lukkede gruppe. Du er ægte og du favner os alle. Du arbejder med kroppen som genvej og har selv gået vejen. Laver du en uddannelse en dag og jeg vinder i lotto er jeg med.
Tak skønne du. Jeg kan anbefale Universet til alle, der er klar til arbejde med sig selv. Tak for dig skønne du!

Helates By Elena Helina

Min movtivation for at tage med på retreatet var at få det bedre i min krop og få den til at slippe en dårlig holdning og en masse støj, som det er tid til at give slip på.
Min udfordring er at få kroppen til at huske og holde fast i de nye tiltag. På de 3 dage fik jeg mulighed for at opleve, hvordan det er at være i en krop med fuld velvære og mere balance.
Jeg følte efter retreatet, at jeg var i en krop, der virkelig havde forandret postition og gerne ville arbejde sammen med mig.

Helates By Elena Helina

Jeg kan anbefale alle, der vil arbejde med kroppen som genvej og som er klar til at se på alle de ting/følelser de går og gemmer for verden og sig selv, at deltage på Elenas retreat.
Retreatet gav mig et boost i det jeg allerede gør og forstærkede min overbevisning om, at jeg er på rette spor og bare skal skrue op for processen med at finde ind til mig og min essens via min krop. Jeg endte vores 3 dage med at stå stærkt i mig og mærke en ro i solar plexus, som har været fraværende i mange mange år.
Jeg ved, at jeg ikke ville have fundet hjem til mig og mærket mit selvværd på samme måde uden retreatet.
Villa Fjordhøj er suverænt. Der er hyggeligt, god mad og al den service, man kan ønske sig.

Pernille Sønderskov Pedersen

Jeg havde mange ting i min bagage, som jeg gerne ville lære, hvordan jeg kunne slippe, ex. store smerter i min lænd. Elena gjorde mig opmærksom på, at jeg var skæv og guide mig til at rette ind, og efter et par Helates sessioner kunne jeg mærke, hvad hun mente. En vild følelse at mærke kroppen tage over.
I dag går jeg lige… Jeg tjekker lige ind i kroppen en gang imellem, og det går også fint med lænden.
Hvis jeg ikke havde været på retreat, havde jeg haft svært ved at se lyset for enden af tunnelen. Og helt sikkert fortsat med at trøstespiste. Og ikke opdaget, at jeg skal åbne mere op for min spiritualitet og intuition.
Jeg bruger meget mit nye netværk og Elenas univers. Og så venter jeg stadig på at Elena vil lære mig at undervise i Helates ?
Som underviser og vært er Elena glad, sprudlende og ærlig. Hun kan dog også være pisse træls, når hun ikke vil fortælle mit hoved, hvad det ønsker at høre, så jeg kan forsøge at regne den ud uden at mærke hvad kroppen siger ?

Jeg havde et brændende ønske om at blive connected til min krop og min essens. På retreatet kom jeg dybere i min essens, hvilket jeg er meget taknemmelig for.
Det er blevet lettere at mærke min krop og mærke, når der er noget, der ’støjer’ og trænger til at blive “justeret”. Jeg mærker mere flow omkring mig – især hos mine børn og mig selv.
Jeg har fået fokus på at gøre nærende ting for mig selv og sørge for, at mine grænser ikke bliver overskredet. Nu bruger jeg Helates, når jeg har brug for at komme ned i min essens.

Helates By Elena Helina

Havde jeg ikke fået hjælp fra Elena, havde jeg siddet fast i mine gamle mønstre og skabt de samme gamle resultater

Du skal vælge Elena som din hjælper, hvis du virkelig gerne vil have nye resultater i dit liv.

Har fået renset ud i blokeringer i min krop
Mit problem var at jeg sad fast. Jeg følte at jeg ikke kunne nå længere i min udvikling med knolden. Jeg vidste intuitivt, at der skulle noget kropshealing ind, så jeg kunne få renset ud i de blokeringer, der ligger i min krop.

Nu føler jeg mig meget grounded, rolig og tillidsfuld. Der skal mere til at slå mig ud. Og jeg begynder at se nogle sammenhænge i mine mønstre, som jeg ikke har kunnet se før.

Klarheden gør jo så, at jeg kan handle anderledes end jeg har gjort indtil nu og dermed få nye resultater i mit liv.

Havde jeg ikke fået hjælp fra Elena, havde jeg siddet fast i mine gamle mønstre og skabt de samme gamle resultater – som jeg jo var super træt af.

Jeg ville fortsat forsøge at klare det hele selv henover de næste 10 år uden at komme en skid videre eller tættere på det jeg drømmer om. Det ville have taget så meget fokus for mig at skulle fjerne de forhindringer selv med hovedet, at det ville have gået udover min familie og min business.

Jeg har skudt genvej
Jeg føler faktisk at jeg har skudt genvej – no bullshit. Det er ikke lige behageligt, når behandlingen står på, men resultatet er sgu intet mindre end fantastisk:

Elena har hjulpet mig til at slippe en masse skyld og skam.
At mærke mine behov og mine grænser tydeligt.
At mærke min indre gps – hvad har jeg lyst til og hvad har jeg ikke lyst til.
Jeg er blevet meget bedre ven med min krop. Elsker den højere end nogensinde før.
Jeg har sluppet frygt og kontrol. Fået mere kærlighed til mig selv og mine omgivelser.
Jeg har fået større omsorg for mig selv og overbærenhed over for det jeg før hen ville dunke mig selv oven i hovedet med.
Jeg har fået mere frihed og glæde.
Jeg skal ikke tage mig så meget af alle de andre mere. Nu kan jeg tage mig af mig selv.

Elena ved hvad jeg har brug for
Elena er dybt intuitivt og ved, hvad jeg har brug for også selv om jeg ikke selv ved det. Elena har en dyb forståelse for, hvordan kroppens signaler, følelser, gamle traumer, mønstre og overbevisninger hænger sammen.

Det gør at uanset om vi arbejder på et kropssymptom, en hverdagsudfordring eller et spirituelt spørgsmål er der altid sammenhæng og ro på.

Vi skal ikke fixe lidt her og lidt der. Uanset hvilken vinkel mit stof kommer op på, så ved jeg at resultatet bliver det samme – nemlig mere frihed, glæde og overskud til mig.

Elena er skarp, ligetil og uden bullshit. Man får ikke lov til at gemme sig nogen steder - Betinna

Betinna Meike Larsen

Jeg er stor fan af Elenas Helates Univers, som giver mig inspiration og mulighed for at connecte i et lukket forum med andre ligesindede. Jeg er vild med Helates og Elenas kropslige genveje, som hjælper mig med at komme fra det mentale og ned i kroppen, så jeg kan mærke mig selv, mine følelser, min intuition og mit inderste. Jeg elsker, at vi i Universet kan støtte og løfte hinanden på vores individuelle rejser.

Profil Frederikke

Det var en fantastisk oplevelse! Hvor er du bare go’! Jeg elsker, at du er så direkte og god til at fornemme, hvordan vi kursister har det.
Jeg havde det småskidt med stress symptomer, da jeg kom til prøvetimen i lørdags, og det var væk, da timen var slut, og havde rigtig meget energi, da jeg kom hjem. Noget jeg længe har savnet. Jeg skal bare have så meget mere Helates.

Helates By Elena Helina

Sessionen med dig var til stor gavn for mig!
Du ser igennem mig. Jeg har været vant til at kunne snyde både terapeuter og andre mennesker med et "jeg har det godt" eller andet.
Du så lige igennem og derfor mødte du mig faktisk, hvor jeg var. I modsætning til at møde mit skuespil, som er overfladen, gik du ned til mig, og hjalp derfra. Kan mærke det helt ind i maven, når jeg tænker på det. Og en del af det, jeg lever for, er de oplevelser, der når helt ind i mig. Mange bliver på overfladen, og dem, der når helt ind, får livet til at føles som en leg i stedet for som en lidelse.
Vejrtrækningøvelser har jeg haft et anstrengt forhold til i nogle år. Synes de har været angstprovokerende og ikke givet noget.
Men den Helates øvelse, jeg lavede med dig, var anderledes. Den kunne tydeligt mærkes og har åbnet noget i mig. Den har også gjort, at jeg nu har gavn af andre åndedrætsøvelser.
Det bedste er, at du hjælper mig fra hvor jeg er. Jeg vil gerne væk fra hverdagens skuespil og hen i ægthed, og har svært ved at skelne efter mange år med skuespil. Men når noget ægte rammes, som du gjorde, kan det tydeligt mærkes og det er FANTASTISK! Du hjælper fra, hvor jeg er, og ikke fra hvor jeg fortæller, jeg er. Det er jeg taknemmelig over.
TUSIND tak for din kærlige guidning <3

Helates By Elena Helina

Du gav lige hvad jeg har søgt - at det handler om kroppen og det "ægte" og ikke de fine ord, man kan sætte på. Jeg skal stadig bare tænke på helatestimen for at komme mere ned i kroppen. Og har anbefalet det videre til mennesker, der har samme udfordringer som mig. At vi ikke lever i vores krop - eller i hvert fald ikke på en rar måde - men mere i hovedet. (Man manifesterer også fra kroppen, og er rart at have lidt styr på, hvad man tiltrækker, samt ikke tiltrække mere af det svære, man prøver at undgå at mærke.)
Tænk, at så få relativt simple (udefra set) øvelser kan være så effektive. Jeg glæder mig til næste gang!
Det er meget tillidsvækkende, når du næsten før vi er i gang kan forudse, hvor netop min krop kommer til at larme undervejs. Og du så har ret.
En af de største gaver er også, at du "gennemskuer" mig og ikke lægger skjul på det. Du ser så utroligt meget og det er fantastisk, at få lejlighed til at se "det ægte" i en - og ikke kun de lag og masker, man har lagt på.
Rummet du leder er meget trygt. Jeg har det med at have svært med at smide kontrollen. Der var lejlighed til at prøve det af meget trygt ved dig.
Du optræder, som jeg altid har kunne lide en, der leder en igennem noget - konsekvent på den kærlige måde. Med omsorg, men uden at fratage en en opgave fordi det er svært - du tror på os og presser os, men det er med den sikkerhed, at dit syn på os er meget kærligt. Det er den bedste form for lederskab, jeg kender. Ærligt, ægte og realistisk.

Helates By Elena Helina

Helates er en skøn trænings- og healingsform hvor man arbejder på det indre plan, på en måde som jeg ikke tidligere har prøvet.

Føler mig både set og hørt
Elena formår virkelig at se den enkelte og spotte ens issues, selvom hun underviser en hel gruppe. Jeg er overrasket hvor meget hun ser og mærker, og hendes ærlighed pakket ind i en kærlig tone, gør at jeg føler mig både set og hørt, hvad enten det er 1 til 1 eller i en gruppe.

Fik sat spot på mit issue
Jeg kan på alle måder anbefale Elenas Helates, hvis man ønsker at forene krop og sind og få sat spot på ens issues. Hun er super skarp intuitiv, og så er hun både kærlig og morsom i sin formidling <3.

Isabel Rodrigues
Jeg har svært ved at sætte præcise ord på hvad det er Elena kan, men det hun gør virker. Jeg kom til hende meget fustreret over en arbejdssituation, og med hendes skarpe intuition spottede hun straks at det handlede om noget helt andet. Hun er utrolig omsorgsfuld og ærlig, kombinationen af de to ting gjorde at jeg hurtig åbnede op og med ét landede dybe erkendelser.
Efter vores samtale kom jeg op på briksen hvor hun kropsligt arbejdede videre med det vi havde talt om.  Den måde hun kombinerer krop og sind på er meget unik, og da jeg gik derfra følte jeg mig optimistisk og fyldt med livsappetit. Når jeg siger, at det hun gør virker, så måler jeg det på de resultater jeg har haft efterfølgende.
Jeg reagerer helt anderledes i de situationer, som før var mine svagheder, og med ét formår jeg at stå stærkt i mig selv og hive min power hjem. Der er sket SÅ meget med mig efter behandlingen for mindre end tre uger siden. Det er som om jeg kan mærke mig selv, mine ønsker og længsler meget bedre, og (meget vigtigt) så er jeg begyndt at handle på det. Min modstand på at handle på mine behov er næsten forsvundet. Det er virkelig vildt!
Jeg kan på alle måder anbefale Elena som kropsbehandler, hun er virkelig dygtig, omsorgsfuld og intuitiv utrolig skarp.
Isabelle Rodrigues

Inspirerede - energien springer ud af bogen

Energien springer ud af bogen…! Den er skrevet i et sprog, så man føler, Helle sidder lige ved siden af og deler ud af sin energi. Det er en stor inspiration at læse om knold og krop – og hvordan man nemt og simpelt kan få det bedre med sig selv.

Jeg satte mig fluks og fik lavet en indkøbsliste, så jeg kunne komme i gang med de mange sunde energirige opskrifter.

Kan varmt anbefale andre at hente inspiration her ;o) Jeanette

Jeanette Heckscher Sjølin
Back To Top