skip to Main Content

Få adgang til nye kropslige genveje og personlig mentoring til mere flow i din krop og dit liv

Elenas Helates Univers er et lukket, kærligt og fortroligt online fællesskab for dig, der ønsker fri og fleksibel adgang til Helates og Elenas kropslige genveje og personlige mentoring til at skabe mere flow i din krop og dit liv.

Universet er for alle, der måned for måned vil inspireres til dyb healing og transformation indefra og ud og har lyst til at hænge ud med Elena og andre, der er på samme magiske rejse.

 • Elenas Helates UniversLænges du efter mere flow i din krop, dine relationer, din forretning/karriere eller dit liv?
 • Vil du have adgang til online Helates, ny inspiration og personlig mentoring til at arbejde med årsagen bag dine blokeringer?
 • Kunne du tænke dig at  hænge ud med mig og en gruppe ligesindede, der ønsker at leve mere fra krop, essens og følelser?
 • Savner du et trygt og kærligt fællesskab, hvor du kan føle dig fri af filter og frygten for at være forkert?

Så er du hjertelig velkommen i mit Helates Univers, hvor jeg måned for måned inspirerer dig med et nyt relevant månedstema og hjælper dig med at integrere din nye viden via en månedlig Master Class og vores lukkede Facebook gruppe, hvor du altid kan søge støtte og sparring fra de andre medlemmer på samme frekvens som dig.

Som medlem af Elenas Helates Univers får du 

 • Øjeblikkelig adgang video introduktion til Helates samt det nuværende og tidligere måneds tema, så du kan komme i gang med det samme
 • 1 ny inspirationsvideo hver måned med mit bud på et nyt relevant tema, som du kan arbejde indefra og ud med resten af måneden
 • 1 90 min. Master Class hver måned med Helates undervisning, Q & A and case sessioner blandt Universets medlemmer, som du enten kan deltage i live eller se med på efterfølgende
 • Mulighed for at connecte og sparre med Universets andre medlemmer via vores lukkede Facebook-gruppe og få min personlige mentoring, når du sidder fast eller har brug for et løft
 • 1. håndsinfo om nye tiltag og tidsbegrænset mulighed for at komme med på mine retreats, workshops, nye online produkter og Helates Body Master Uddannelsen (HBMU) til særlig medlemspris

Praktiske oplysninger

Elenas Helates UniversSom medlem af mit Univers får du adgang til en ny inspirationsvideo hver den 1. hverdag i en måned + mulighed for at deltage i vores månedlige Master Class med Q & A, live Helates undervisning samt case sessioner blandt Universets medlemmer med afsæt i månedens tema, så du får rig mulighed for at integrere månedens tema helt dybt som ny kropslig visdom i dig.

Som medlem har du adgang til vores lukket gruppe på Facebook, hvor vi deler, spejler og sparrer om månedens tema, stort og småt efter behov, og hvor du altid kan række ud efter mig, hvis du sidder fast eller har brug for et kærligt løft.

Uanset hvornår på måneden, du melder dig ind, har du altid adgang til det aktuelle månedstema + temaet fra måneden før, indtil jeg lægger et nyt tema op den 1. hverdag i måneden.

Du er velkommen til at downloade det materiale, du har betalt for, til eget brug. Du må dog ikke dele dit materiale med andre, og du er selv ansvarlig for at huske at downloade og gemme det materiale, du ønsker at gemme.

Eksempler på tidligere månedstemaer:

 • Åndedrættet som healer
 • Find din feminine frekvens
 • Kropsintelligens
 • Selvværd og værdighed
 • Feminint Lederskab
 • Essens
 • Alignment
 • Krop & Flow
 • Forkerthed
 • Vibration & Tiltrækning
 • Intuitiv Sundhed

Din månedlige investering for at få adgang til dette unikke, transformerende og healende online Univers er 275 kr. per måned.

Så snart, du har registreret din tilmelding til Universet, får du adgang til dit materiale og vores lukkede gruppe på Facebook, hvor jeg byder dig velkommen, når jeg ser din anmodning om medlemskab.

Det siger medlemmerne om Elenas Helates Univers

Jeg får skrællet lag på lag af alle de gamle vaner og løgnhistorie og genfinder min frihed. Frihed til at være MIG som jeg er og ikke mig som ANDRE mener jeg bør være. Helates skaber balance i min krop og åbner så jeg kan mærke min krop igen…
Energien i den lukkede Facebook-gruppe er ENESTÅENDE!
Elena betyder rigtig meget for mig. I gruppen er hun hurtig til at spotte nøjagtig hvad de forskellige ting betyder for hver enkelt, og det er super dejligt. For mig er Online Universet helt klart den helt rigtige fortsættelse til mit mere teoretiske mental power kursus. Universet og Elena hjælper mig videre til at lande viden til visdom på celleplan.

Jeg elsker at få den månedlige inspiration og øvelse. Jeg arbejder rigtigt meget med min krop og nyder øvelserne og refleksionerne. Der er altid en fantastisk energi i den lukkede gruppe. Du er ægte og du favner os alle. Du arbejder med kroppen som genvej og har selv gået vejen. Laver du en uddannelse en dag og jeg vinder i lotto er jeg med.
Tak skønne du. Jeg kan anbefale Universet til alle, der er klar til arbejde med sig selv. Tak for dig skønne du!

Helates By Elena Helina

Jeg er stor fan af Elenas Helates Univers, som giver mig inspiration og mulighed for at connecte i et lukket forum med andre ligesindede. Jeg er vild med Helates og Elenas kropslige genveje, som hjælper mig med at komme fra det mentale og ned i kroppen, så jeg kan mærke mig selv, mine følelser, min intuition og mit inderste. Jeg elsker, at vi i Universet kan støtte og løfte hinanden på vores individuelle rejser.

Profil Frederikke
Back To Top