skip to Main Content
Derfor Skal Du Lære At Afkode Kroppens Sprog

Derfor skal du lære at afkode kroppens sprog

Er du nogle gange i tvivl om, hvilken retning, du skal gå, hvor du er på vej hen eller om du tør gå den vej, der føles sand for dig? Så kan det være, du skal give dig selv den største gave: At blive ekspert i at afkode kroppens sprog og bruge kroppens signaler som indre GPS. Vores kloge Kroppe har nemlig altid svarene.

Og hvis du lærer at afkode kroppens signaler og bruge dem som indre GPS, så skal du ikke længere være i tvivl, og du får også et unikt værktøj til at guide andre med at navigere frit i deres eget liv.

Kroppens sprog som indre GPS

Når vi lever vores liv fra vores hoved og efter standarder, skulle og burde, så lever vi kun halvt.

Vores indre GPS bor i virkeligheden i kroppen, som også har mange flere hjerneceller end vores knold. Derfor er det super vigtigt, at vi begynder at leve meget mere fra kroppen, hvis vi oplever at sidde fast eller står på en skillevej, hvor vi har svært ved at komme videre, eller hvis vi bare mangler flow og retning i livet.

Hvis du oplever, at noget kalder på dig, og du ikke helt kan mærke, hvad det er, eller hvad du skal handle på for at gå med dét, der føles sandt for dig, så er det fordi, du har mistet forbindelsen til din indre GPS.

Der er mange måder at genskabe forbindelsen til vores indre GPS, og Helates er én af dem. Helates handler om at vitalisere de dele af os selv, vi har lukket af og ned for, og som vi derfor ikke længere har adgang til at mærke.

Med Helates skaber vi adgang til at mærke dét, der holder os tilbage fra at udleve vores fulde potentiale som mennesker med afsæt i kroppens sprog.

Sådan bliver du ekspert i at afkode kroppens sprog

Min nye Helates Body Master Uddannelse giver dig en komplet værktøjskasse til at udfolde dit fulde potentiale og blive den mest autentiske udgave af dig selv, så du kan leve det liv og gøre den forskel for andre, som du drømmer om.

Uddannelsen giver dig et personligt løft indefra og ud og gør dig ekspert i at afkode kroppens sprog i teori og praksis.

Du får unikke metoder til at finde ind i din egen og andres essens og skabe bedre flow i relationen til andre, i din karriere eller forretning og generelt i livet.

Som Helates Body Master bliver du dén, der går vejen og lever dit liv fra din krops GPS til glæde for dig selv og inspiration for alle omkring dig.

Du kan stadig nå at komme med på rejsen, der starter den 13. januar og slutter med, at du bliver certificeret som Helates Body Master i juni.

Hør hvorfor du skal lære at afkode kroppens sprog og blive ekspert i at udfolde dit eget og andres potentiale ad kroppens vej som Helates Body Master.

Der er stadig plads til dig på 1. hold af min nye Helates Body Master Uddannelse, som bliver udbudt til intropris. Læs mere om uddannelsen og book én af de sidste pladser.

Har du brug for en afklarende snak, er du velkommen til at kontakte mig direkte.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Og få mere inspiration til hvordan du via kroppens vej kan skabe flow i dit liv.
Har du brug for et kærligt løft hjem i dig og fri af dine blokeringer?

Har du brug for et kærligt løft hjem i dig og fri af dine blokeringer?

Min krops session er til dig, der ønsker hjælp til at få sluppet årsagen bag ex. stress, smerter, drænende relationer, manglende flow i din karriere, din forretning eller dit liv. Sessionen kan foregå online eller live.

Vil du være din egen og andres ledestjerne med din krop som GPS?

Vil du være din egen og andres ledestjerne med din krop som GPS?

På mit 4 ugers transformerende online forløb for ledestjerner guider jeg dig hjem i dig og til bedre kontakt med din indre GPS, så du kan blive en mere autentisk og lysende ledestjerne for dig selv og for andre.

Vil du lære at folde dit egt og andres potentiale ud ad kroppens vej?

Vil du lære at folde dit egt og andres potentiale ud ad kroppens vej?

På Helates Body Master Uddannelsen lærer du at afkode kroppen og skabe dyb og varig forvandling med en komplet værktøjskasse i kroppens forunderlige univers. Du bliver certificeret Helates Body Master.

Er det tid til et boost hjem i dig og din krop - og til fornyet energi?

Er det tid til et boost hjem i dig og din krop - og til fornyet energi?

Så er mine Helates retreats med masser af healing, bevægelse, forkælelse og lækkerhed indefra og ud på alle planer en unik mulighed for dig. Du kan vælge mellem mine 2 årlige 3 dages retreats og mit mini retreat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top