skip to Main Content

Min bog ‘Sund Indefra – Sådan!’

Jeg har skrevet bogen ’Sund indefra – Sådan! til dig, der ønsker inspiration og motivation til at finde din egen vej til a blive sund indefra i pagt med din indre GPS og krops behov.

Bogen er en inspirationsguide til dig, der kan genkende det her:

 • Du er træt af at fare vild i junglen af kost- og sundhedsanvisninger og ønsker bare at blive din egen sundhedsekspert
 • Du drømmer om at slippe kurene og spise dig i balance, fordi du ved, det er muligt, men endnu ikke helt har knækket koden
 • Du døjer med stress, smerter, elevatorvægt/overvægt/unødvendige depoter, intolerancer, svingende humør og andre fysiske eller mentale ubalancer
 • Savner inspiration og motivation til at finde den røde tråd i alt det, du godt ved om kost og sundhed – og til at udleve det i praksis

Håndbogen for dig, der vil være sund indefra

Bogen Sund Indefra - SådanMin bog ‘Sund indefra – Sådan!‘ er baseret på mine personlige erfaringer som tidligere spiseforstyrret med mentale udfordringer og en række fysiske symptomer – og min professionelle erfaring fra arbejdet med mine kunder.

Den er skrevet til dig, der døjer med symptomer som:

 • Diffuse smerter og inflammation
 • Mangel på energi og overskud
 • Mentale og hormonelle ubalancer
 • Lav stresstolerance/stresssymptomer
 • Svingende vægt/overvægt eller andre fysiske ubalancer

Praktisk info: Yes, det er mig Elenor, der har skrevet bogen i mit tidligere navn Helle Thaysen. Blot hvis du skulle undre dig 😉

Og ja, bogen har sit helt eget ISBN-nummer og er også udgivet i trykt form, men da den jo står i mit gamle navn, har jeg valgt ikke at investere i et genoptryk, og derfor kan den kun købes som e-bog, som du til gengæld kan downloade med-det-vup og have liggende til opslag på din mobil eller iPad.

5 fokuspunkter og 21 kvikke basisopskrifter

Bogen er skrevet som en overskuelig håndbog med mine bedste sundhedstips og opskrifter på sund mad i en ruf.

En selvhjælpsguide til at skabe bedre balance i kroppen og reducere livsstilssymptomer.

‘Sund indefra – Sådan!’ er på 98 sider og indeholder disse 5 fokuspunkter til, hvordan du nærer og opbygger din krop på celleplan:

 1. Respekter din krops basale behov
 2. Hold motoren i gang
 3. Brug kroppen aktivt og intelligent
 4. Husk at bremse
 5. Spis dig i balance

Derudover indeholder bogen 21 af mine mest populære basisopskrifter til sund mad i en ruf.

Lektørudtalelse fra Dansk Bog center (DBC)

“En sympatisk og let lille inspirationsguide til en sundere livsstil for hele familien” 

Køb e-bogen nu og kom i gang med det samme

Læserne siger

Måtte eje bogen selv - var kørt fast

Jeg har lånt bogen på biblioteket og blev så begejstret, at jeg straks måtte eje den. De mange gode og naturlige råd om kroppen og hvad vi putter i den, gjorde mig glad.

Jeg er lige i gang med at tabe mig,og var kørt fast. Nu fik jeg lyst til at gøre lidt ekstra ved det igen. Der er så mange råd, der lige passer til mig. Vil i morgen prøve de grove drømmeboller. Tak for bogens ti kostråd, dem kan jeg bruge.

Hilsen Tove

Bogen er en en stor inspiration og har en fast plads på mit køkkenbord

Jeg var startet i forløb hos Helle og måtte selvfølgelig købe bogen, som jeg har læst flere gange. Der er inspiration til mad, hvor jeg tit finder bogen frem og bruger mange af ingredienserne, men kan så også skifte ud med hvad man lige har, nu man ved man der er godt for ens krop.

Den er letlæselig og overskuelig og har fået en fast plads på køkkenbordet og bliver tit taget frem til inspiration.

De varmeste anbefalinger herfra :o) Helle Truelsen

 

Dine ordbilleder på kost og krop er geniale

Kære Elena, du er en fantastisk forfatter…!!! Jeg håber du fortsætter og at din bog kommer i mange bogforetninger også. Du skriver utrolig letforståelig også i forhold til det kostfaglige.

De der billeder med kroppen som en bankkonto, speede og bremse motoren og ikke mindst de levende, halvdøde og døde fødevarer… det er genialt ! OG… lokale fødevarer fremfor økologiske udenlanske der er fragtet langt …. YEES …

Jeg håber, du vil skrive en bog mere om kroppen og Helates? Det vil jeg i hvert fald opfordre dig til.

Kærlig hilsen Susanne

P.S. Den der skildpadde … puuuh den ramte plet !!!

Inspirerede - energien springer ud af bogen

Energien springer ud af bogen…! Den er skrevet i et sprog, så man føler, Helle sidder lige ved siden af og deler ud af sin energi. Det er en stor inspiration at læse om knold og krop – og hvordan man nemt og simpelt kan få det bedre med sig selv.

Jeg satte mig fluks og fik lavet en indkøbsliste, så jeg kunne komme i gang med de mange sunde energirige opskrifter.

Kan varmt anbefale andre at hente inspiration her ;o) Jeanette

Jeanette Heckscher Sjølin
Back To Top